Ce este presoterapia?

0 Shares
0
0
0

O multime de femei isi doresc sa aiba un corp de invidiat, iar pentru asta, unele petrec mai multe ore la sala de sport, altele urmeaza mereu si cu strictete tot felul de diete, in timp ce alte femei, nu au timp nici sa mearga la sala, si nici nu au bunavointa de a urma tot felul de diete.

In cazul acestor femei, se pot gasi din fericire pentru ele, mai multe solutii eficiente de a slabi, iar una dintre acestea ar fi presoterapia, insa mai sunt si alte solutii precum cavitatia, de exemplu, sau electrostimularea sau radiofrecventa corporala.

Din fericire pentru femei, pe piata se gasesc mai multi producatori care realizeaza si vand aparat presoterapie, iar doamnele si domnisoarele care isi doresc neaparat sa slabeasca, pot trece pe la un centru de infrumusetare unde se gaseste un asemenea aparat pentru slabit, si pot incepe sa urmeze un tratament.

Presoterapia, este acea modalitate de slabire la care pot opta femeile, si care se realizeaza prin intermediul drenajului limfatic.

Cea mai importanta calitate a acestui tratament, este reprezentata de ameliorarea circulatiei sanguine si limfatica a taliei, a bratelor si a picioarelor, datorita utilizarii unui costum care este prevazut cu niste caere ce se pot umfla sau dezumfla, iar astfel vor determina acest masaj specific.

Datorita realizarii drenajului limfatic, se vor elibera ganglionii limfatici, stazele se vor elimina, iar circulatia venoasa si circulatia limfatica vor functiona perfect.

Pentru ca acest tratament sa aiba rezultate si mai eficiente, ar trebui combinate cu electrostimularea sau chiar cu starvacul, care ofera cele mai bune rezultate in scaderea centimetrilor din jurul taliei, si in diminuarea celulitei.

Se recomanda ca pentru un astfel de tratament, sa opreze femeile care se bazeaza pe drenajul limfatic pentru detoxifierea organismului lor, dar si doamnele sau domnisoarele care prezinta celulita pe corp.

Pacientii care simt mai mereu o senzatie de discomfort, sau care se simt mai mereu obositi, ori cei care se lupta cu retentia de lichide in corp, pot sa apeleze cu incredere la tratamentele de acest gen.

Chiar si femeile care isi doresc sa ajunga la o anumita greutate, ori pacientii care sufera de limfedem pentru extremitatile inferioare, datorita unor interventii chirurgicale, pot sa inceapa sa urmeze un astfel de tratament.

Specialistii intratamente corporale, le recomanda persoanelor care au de gand sa isi modeleze corpul dupa bunul plac, si care isi doresc sa urmeze un astfel de tratament, sa urmeze o serie de 5 – 10 sedinte, insa trebuie mentionat faptul ca rezultatele cele mai bune se vor vedea dupa aproximativ o saptamana de la sfarsitul primei sedinte.

Un astfel de tratament nu prezinta contraindicatii, insa trebuie mentionat faptul ca totusi, femeile insarcinate nu ar trebui sa urmeze un astfel de tratamnment, si nici persoanele calustrofobe.

Deasemenea, femeile care se afla la perioada de menstruatie, nu trebuie sa urmeze un astfel de tratament, insa in rest, orice femeie isi doreste sa aiba un corp de invidiat, poate sa apeleze oricand cu incredere la presoterapie, si va obtine corpul dorit.

 

0 Shares
You May Also Like