Ce instrumente folosim pentru taierea unghiilor?

0 Shares
0
0
0

Stim cu totii ca manichiura are un rol foarte important, dat fiind faptul ca este foarte vizibila, iar barbatii si femeile isi doresc ca unghiile lor sa arate impecabil.

Barbatii atunci cand se saluta cu alti barbati si isi strang mainile, pot observa daca unghiile celorlalti sunt ingrijite si taiate perfect. De-asemenea, cand fac cunostinta cu o femeie, pot observa daca manichiura acesteia este sau nu este ingrijita.

Manichiura poate fi considerata cartea de vizita atat pentru o femeie cat si pentru un barbat, iar din acest motiv, fiecare dintre noi dorim o manichiura perfecta, iar pentru asta este foarte important sa ne asiguram de faptul ca acem la dispozitie cele mai bune instrumente pentru a ne taia unghiile.

O unghiera profesionala este fara doar si poate, instrumentul de care avem nevoie pentru a ne taia unghiile, iar unghiera din otel inoxidabil satinat SS – 109 cu siguranta reprezinta cea mai buna optiune. De mentionat este faptul ca atunci cand folositi o asemenea unghiera pentru a va taia unghiile, nu trebuie sa va faceti griji ca aceasta zboara prin camera.

Nici gand, unghiile taiate vor fi prinse in sistemul unghierii pana in momentul deschiderii acesteia, iar ulterior, vor cadea in locul corespunzator. In plus, unghiera este prevazuta si cu o pila pentru a va pili unghiile.

Atunci cand aveti de gand sa va alegeti instrumentele pentru taierea unghiilor, fie puteti alege o asemenea unghiera individual, fie va puteti indrepta atentia spre o trusa de manichiura si pedichiura.

Exista diferite asemenea truse, care pot avea marimi diferite si mai multe sau mai putine instrumente, iar in continuare veti afla foarte pe scurt cateva informatii utile despre acestea.

Foarfeca pentru unghii

Fara doar si poate, daca alegeti o trusa de manichiura si pedichiura, foarfeca pentru taierea unghiilor este un instrument pe care il veti regasi. Exista persoane care prefera foarfeca pentru taierea unghiilor, dat fiind faptul ca lamele sale sunt curbate, astfel incat unghiile sa poata fi taiate respectand forma lor naturala.

De mentionat este insa faptul ca nu este un instrument la fel de rapid precum unghiera profesionala, iar unele persoane vor tine cont de acest lucru de fiecare data cand vor avea nevoie de un nou instrument de taiat unghiile.

Foarfeca pentru taierea cuticulelor

Apoi, sa nu uitam de faptul ca fiecare trusa pentru manichiura si pedichiura este echipata si cu o foarfeca pentru cuticule. Aceasta este prevazuta cu lame rasucite spre interior, astfel incat sa taie doar pielea uscata (nu si tesutul viu). Aceste foarfece pentru taierea cuticulelor pot fi utile si pentru a taia pielitele din zonele laterale ale unghiilor.

Unghiera mare

Cu siguranta, nu putem discuta despre o trusa de manichiura si pedichiura, fara a aduce in discutie o unghiera profesionala mare, care este destinata taierii unghiilor de la picioare. Aceasta este mai mare si taie mai bine in comparatie cu unghiera profesionala mica, destinata taierii unghiilor de la mana.

Cleste pentru unghii

Exista situatii in care unghiile sunt atat de intarite incat, nici macar o unghiera profesionala mare nu poate face fata provocarii. In aceasta situatie, un cleste pentru unghii este cea mai buna solutie astfel incat sa poata fi taiate unghiile respective. De aceea, clestele de unghii nu lipseste din trusa de manichiura si pedichiura.

Pila

Nu in ultimul rand, pila este un alt instrument deosebit de util, care se foloseste pentru a pili unghiile. Acestea au doua fete, una fiind mai fina si alta mai granulata. O pila de unghii poate avea marimi, forme si granulatii diferite.

Asadar, acestea sunt instrumentele care au un rol important in ceea ce priveste crearea si pastrarea unei manichiuri ireprosabile.

0 Shares
You May Also Like