Ce job placut poti avea fara studii superioare?

0 Shares
0
0
0

Momentul absolviri liceului cu siguranta poate sa fie pentru tine unul de cumpana dat fiind faptul ca trebuie sa te hotarasti rapid daca ai de gand sa urmezi o facultate, sau daca ai de gand sa iti cauti un loc de munca si sa iti castigi singur painea.

In conditiile in care si asa familia ta nu are o situatie foarte buna din punct de vedere financiar, ai putea renunta cel putin pentru un an la ideea de a urma o facultate, si ai putea sa iti cauti un job, iar astfel vei avea si banii tai si nici nu iti vei mai incurca familia.

Ei bine, tinand cont de faptul ca experienta nu ai de unde sa ai fiind doar un proaspat absolvent de liceu, cu siguranta nici asteptarile petnru un loc de munca nu trebuie sa iti fie foarte mari.

In aceste conditii, ai putea opta de exemplu pentru un loc de munca pentru postul de agent vanzari, si cu siguranta vei avea sanse sa fii acceptat pentru un astfel de job.

De ce zic asta? Pentru ca in prezent exista o multime de companii care angajeaza agenti vanzari fara experienta, asa ca daca altii au avut noroc si au fost angajati, tu de ce nu ai avea noroc?

Trebuie sa fii insa constient de faptul ca avand un asemenea loc de munca, pentru inceput vor fi mici sansele sa fii incadrat cu mai multi bani decat salariul minim pe economie, insa pentru inceput si atat este suficient.

Plus de asta, pe langa salariul pe care il vei primi, vei fi instruit si la locul de munca de catre specialisti, pentru a deveni un agent vanzari foarte bun. Petrecand ceva timp alaturi de agentii de vanzari experimentati, sau alaturi de un trainer foarte bun, nu iti va fi deloc greu sa inveti sa iti desfasori activitatea.

Vei primi deasemenea si un portofoliu de clienti pentru inceput, iar tu va trebui sa mentii legatura cu acestia si va trebui sa le prezinti mereu cele mai interesante oferte, astfel incat ei sa ramana in continuare clientii tai.

Cu cat vei avea mai multi clienti din postura de agent de vanzari, cu atat vei castiga si tu mai multi bani dat fiind faptul ca un agent de vanzari primeste si comisioane importante din vanzarile pe care le face.

Mai mult decat atat, vei putea urma cursuri de perfectionare pentru a deveni un agent vanzari foarte bun, iar in acest caz, devenind un agent de vanzari foarte bun, cu siguranta vei castiga si foarte multi bani.

Asadar, dupa cum se poate observa, atunci cand termini liceul poti opta pentru un loc de munca pentru postul de agent de vanzari in cadrul unei companii, si cu siguranta ai toate sansele de reusita.

Daca esti o persoana silitoare si stii sa convingi oamenii, iar pe langa asta mai urmezi si cursuri de specializare si cursuri de perfectionare, ai toate sansele sa devii foarte bun in domeniul vanzarilor.

0 Shares
You May Also Like