Ce polite de asigurari puteti incheia prin firma Ovb Allfinanz Romania?

0 Shares
0
0
0

Se spune ca niciodata nu poti sa stii ce iti aduce clipa urmatoare, asa ca pentru a scapa de griji din toate punctele de vedere, fiecare dintre dvs. ar fi indicat sa va indreptati atentia spre firma Ovb Allfinanz Romania
, si sa discutati cu un expert in servicii de consultanta, pentru a incheia cele mai atractive polite de asigurare. In urmatoarele randuri vom discuta putin despre politele de asigurare pe care le veti putea incheia prin firma Ovb Allfinanz Romania.

Asigurare de viata

Asigurarile de viata pot oferi pacea mintii de care vor beneficia beneficiarii dvs. dupa ce veti muri. Aflati mai multe despre selectarea politicii potrivite pentru dvs. si despre modul in care anumite politici pot chiar sa functioneze ca economii pentru pensionare, de la un specialist in servicii de consultanta, de la Ovb Allfinanz Romania.

Asigurare de invaliditate

Asigurarea de invaliditate este un tip de asigurare disponibila pentru a asigura venituri in cazul in care un lucrator nu mai poate sa-si indeplineasca activitatea din cauza unui handicap. Adesea, aceasta dizabilitate ii impiedica sa faca bani pentru o perioada de timp (sau, in unele cazuri, pentru perioade mult mai lungi).

Exista reguli specifice cu privire la ceea ce este considerat un handicap si cum poate fi calificata o persoana pentru a primi prestatiile de invaliditate. Politicile pe termen scurt ofera beneficii pe o perioada scurta de timp – in general de trei pana la sase luni. Intre timp, asigurarea de invaliditate pe termen lung ofera beneficii celor care nu sunt in masura sa munceasca pentru o perioada mai lunga – de obicei o perioada de peste sase luni.

Limitele acoperirii asigurarilor pentru persoanele cu handicap

Politele de asigurare de invaliditate sunt concepute pentru a va inlocui partial venitul in cazul in care deveniti invalizi si nu puteti continua sa lucrati. Pentru a limita cantitatea de creante frauduloase, nu este fezabil ca asiguratorul sa inlocuiasca 100% din venitul pierdut din cauza unei dizabilitati. Din aceasta cauza, majoritatea companiilor de asigurari vor acoperi doar pana la 60% din venitul castigat al asiguratului.

In functie de profesia dvs., exista cazuri speciale in care companiile de asigurari au facut exceptii pentru anumite profesii, cum ar fi stagiarii, rezidentii, semenii si medicii, ceea ce permite o politica sa aiba o acoperire care depaseste pragul de 60%.

Care este gradul de asigurare premium pentru invalizi?

Politele de asigurare de invaliditate pentru profesiile aflate sub “limitele speciale” mentionate mai sus au in mod obisnuit un cost garantat al primului nivel pana la varsta de 65 de ani. Daca cautati sa economisiti bani pe prime , poate pentru ca sunteti nou in profesia dvs. si nu castigati inca dolari, puteti obtine ceea ce se numeste o asigurare de invaliditate “premium”. Acest tip de politica are aceleasi avantaje ca politicile de prima de nivel, dar prima incepe sa scada si creste in fiecare an.

Cu o politica de asigurare premium de invaliditate premium, veti obtine o politica cu costuri reduse, cu un nivel ridicat de acoperire de asigurare, asigurand in acelasi timp asigurarea dvs. pentru anii urmatori. Aceasta este o optiune buna la costuri scazute, care ii ajuta pe absolventii recenti sa beneficieze de o acoperire pentru persoanele cu dizabilitati, permitandu-le timp sa se stabileasca, moment in care se poate lua o decizie pentru a gasi o politica mai buna cu primele de nivel.

Cat de mult ar trebui sa luati in considerare acoperirea?

Un bun punct de referinta in stabilirea procentului de venit pe care veti dori sa-l inlocuiti ar fi obtinerea unei acoperire suficienta pentru a mentine standardul de viata actual al familiei dvs., pana la limitele a ceea ce ofera asiguratorul. In timp ce stabiliti veniturile de inlocuire de care veti avea nevoie in cazul in care deveniti persoane cu handicap, este mai bine sa mergeti cu o estimare conservatoare pentru a va asigura ca veti avea o acoperire adecvata.

Concluzie

Daca ati devenit invalid si nu puteti sa lucrati, ce s-ar intampla cu venitul dvs. in gospodarie? Sa speram ca veti fi in pozitia de a va ingriji inca familia, dar daca nu sunteti, sigur ca puteti acoperi o pierdere indelungata a salariilor, atunci ar fi un moment potrivit pentru a acoperi riscul respectiv cu asigurarea de invaliditate. Mult mai multe informatii veti putea afla insa de la specialistii de la Ovb Allfinanz Romania.

0 Shares
You May Also Like