Tu ai nevoie de autorizatie Psi?

0 Shares
0
0
0

Una dintre cele mai importante autorizatii pentru o firma este fara doar si poate autorizatia ISU, pentru ca ea este acea autorizatie care dovedeste indeplinirea normelor de securitate in situatii de urgenta.

Totusi, sunt si diferite tipuri de activitati care pot sa functioneze fara o autorizatie PSI, insa tu ca si antreprenor, ar cam trebui sa cunosti daca afacerea ta are nevoie de o asemenea autorizatie pentru a functiona.

In cele ce urmeaza in acest articol, vei putea sa descoperi toate cladirile care au neaparata nevoie de avize si autorizatie din partea ISU.

In primul rand, de avize si autorizatie din partea Isu au nevoie acele cladiri care sunt considerate a fi de o importanta deosebita si exceptionala, dar si cladirile care sunt definite a fi cladiri inalte sau foarte inalte.

Locatiile colective care au mai mult de 4 niveluri + mansard, sau sediile autoritatilor publice locale si centrale, care au o suprafata mai mare de 600 mp au si ele nevoie de autorizatie si avize de functionare din partea ISU.

Lacasele de cult si spatiile destinate cazarii, care au o suprafata de cel putin 200 mp, au si ele nevoie de asemenea avize si autorizatii din partea ISU, insa aici putem scoate din ecuatie casele parohiale, mohahale, clopotnitele, etc.

Deasemenea, constructiile in care se depoziteaza tot felul de butelii de gaze, cu exceptia buteliilor cu GPL, au si ele nevoie de autorizatie si de aviz ISU.

Trebuie mentionat faptul ca de avize si autorizatii din partea ISU au nevoie si acele cladiri care sunt destinate comertului, si care au o suprafata de cel putin 600 mp, sau 200 mp in conditiile in care spatiul este aflat intr-o cladire colectiva de locuit.

Cladirile care sunt destinate alimentatiei publice, si care au o suprafata egala sau mai mare de 200 mp, au si ele nevoie de astfel de documente extrem de importante, emise de catre ISU.

Cladirile in care sunt amenajate birouri, sediile de banci, sedii de asigurari si burse, care au o suprafata minima de 600 mp, au si ele nevoie de o autorizatie din partea ISU.

Cladirile destinate invatamantului, iar aici putem aminti scolile sau gradinitele, sau internatele care gazduiesc si adapostesc elevii, afterschool-urile sau centrele pentru persoanele fara adapost, care au o suprafata de cel putin 150 mp, au si ele nevoie de o autorizatie de functionare, si de un aviz din partea ISU.

Garile, autogarile, metroul sau supragetele care au o suprafata de minim 600 mp, au si ele nevoie de autorizatie si de aviz ISU.

Pana si parcarile care au mai mult de 10 locuri au nevoie de o asemenea autorizatie, si de un aviz din partea ISU.

Unitatile turistice care au mai mult de 8 camere si 16 locuri, precum pensiunile, motelurile, cabanele, hotelurile, etc, au si ele nevoie de aceste documente pentru a putea functiona legal.

Ei bine, in conditiile in care iti desfasori activitatea intr-unul din aceste domenii, atunci cu siguranta si tu ai nevoie de o autorizatie psi, emisa de catre cei de la ISU.

0 Shares
You May Also Like