Ce rol are husa unui smartphone?

0 Shares
0
0
0

Un telefon mobil inteligent pe care il detinem in clipa de fata fiecare dintre noi, este un dispozitiv mult mai sensibil si mai predispus sa ajunga in service in comparatie cu un telefon mobil cu butoane, precum cele pe care le aveam acum mai bine de un deceniu.

Din acest motiv, este foarte important ca fiecare persoana care detine un smartphone, sa se asigure de faptul ca are grija de dispozitiv intr-un mod exemplar. Veti afla mai multe detalii despre cum trebuie sa aiba un utilizator grija intr-un mod exemplar de un smartphone, in randurile care urmeaza.

Asadar, fiecare persoana care isi cumpara un smartphone, indiferent ca se afla intr-un magazin fizic, sau ca isi comanda un telefon de la un magazin gsm online, trebuie sa aleaga doua accesorii esentiale pentru dispozitiv.

Mai intai de toate ne referim la folia de protectie pentru ecran, care poate fi din sticla sau mai nou din silicon. Acest accesoriu este deosebit de util dat fiind faptul ca poate sa ii ofere telefonului o foarte buna protectie pentru display.

In fiecare zi, in service-urile gsm din tara ajung foarte multe telefoane care au display-ul spart, iar aceasta problema apare in foarte multe cazuri datorita faptului ca utilizatorii nu si-au echipat telefoanele cu un asemenea accesoriu.

Folia de protectie pentru ecran, protejeaza dispozitivul impotriva socurilor mecanice, si nici nu permite ca mizeria si praful sa se depuna pe display. Din acest motiv, utilizatorii nu trebuie sa neglijeze dispozitivele pe care le detin, ci ar trebui sa le echipeze cu acest accesoriu inca de cand prima zi.

Cu siguranta insa, o simpla folie de protectie pentru ecran nu este suficienta, astfel incat telefonul sa fie protejat in totalitate, astfel ca utilizatorii mai trebuie sa isi indrepte atentia si spre o husa pentru smartphone.

Husa unui smartphone, are in primul rand rolul protector pentru telefon, astfel ca in functie de modelul pe care utilizatorul il alege, poate sa ii ofere protectie in totalitate telefonului, sau poate sa ii ofere doar protectie partiala.

Adica o asemenea husa smartphone protejeaza partile laterale ale dispozitivului dar si spatele acestuia (capacul si bateria), in timp ce ecranul ramane neprotejat, astfel ca in acest caz se impune aplicarea unei folii de protectie pentru ecran.

Apoi, nu trebuie sa uitam faptul ca husa este si un accesoriu care are un foarte important rol estetic, astfel ca aceasta poate scoate in evidenta telefonul prin eleganta, daca utilizatorul alege o husa premium.

Cand au nevoie sa isi aleaga un astfel de accesoriu, utilizatorii trebuie sa tina cont in primul rand de compatibilitatea dintre husa si telefon. Exista huse special confectionate pentru fiecare telefon mobil, astfel ca pentru un model Huawei P40 Pro, utilizatorii vor cauta o husa Huawei P40 Pro, cei care au un iPhone 12 Pro Max isi vor alege o husa iPhone 12 Pro Max, iar exemplele pot continua.

In afara de compatibilitate cu siguranta fiecare utilizator va tine cont atunci cand isi va alege husa, de cat de multa protectie ii va oferi aceasta telefonului. O husa fip cover de exemplu, ofera o protectie totala pentru telefon, la fel ca o husa tip saculet. O husa tip carcasa in schimb, nu protejeaza si ecranul telefonului doar spatele si marginile acestuia.

Apoi, cand vine vorba despre alegerea husei, cu siguranta conteaza foarte mult materialul din care este aceasta confectionata (piele, materiale plastice, silicon, cauciuc sau chiar si aluminiu).

Culoarea este un alt factor important de luat in considerare la alegerea husei, si nu in ultimul rand pretul, care este influentat de calitatea materialului, de model dar si de telefonul pentru care este fabricata husa.

0 Shares
You May Also Like