Ce sunt aplicatiile Launcher si cum functioneaza?

0 Shares
0
0
0

Microsoft Launcher este unul dintre lansatoarele care ia cate ceva de la filozofia Google si ofera altceva. Departe de a prelua interfata generalista a Windows Phone, Microsoft Launcher ofera imperecherea obisnuita birou/acasa, dar cu o componenta dedicata pentru a va face mai productiv.

Va permite sa va vizualizati calendarul dintr-o privire, sa gestionati o lista de activitati sau chiar sa luati rapid cateva notite. Microsoft Launcher este mai presus de toate foarte usor de utilizat, oferind in acelasi timp multe optiuni.care va pot fi extrem de utile.  Desigur, lansatorul este si mai eficient daca il conectezi cu un cont Microsoft (Outlook, Xbox Live) si in acest caz iti permite sa sincronizezi anumite elemente cu Windows 10.

EVIE LUNCHER: RAPID SI USOR

Evie Launcher a devenit rapid popular cu un singur accent: performanta. De fapt, este lansatorul de aplicatii ideal pentru smartphone-urile care sunt imbatranite sau lipsite de putere.

Promite fluiditate si simplitate fara a coplesi utilizatorul cu optiuni si functii gadget. Ne place sertarul de aplicatii intotdeauna acctualizat cu cele mai recente aplicatii instalate in partea de sus a listei.

E greu de spus mai multe deoarece acest mic ajutor ajunge la atingerea obiectivului cu propunerea lui, fara a da gres.

LANSATOR IOS 13

Esti un fost utilizator iOS si ai trecut la un smartphone Android? Launcher iOS 13 ofera, asa cum sugereaza si numele sau, sa imite stilul sistemului Apple si sa il aplice pe Android. Exista si intregul sistem de navigare de la Apple: panoul widget din stanga, motorul de cautare cu un swipe in jos din centrul ecranului.

Pierzi evident sertarul de aplicatii si va trebui sa reorganizezi aplicatiile printr-o apasare lunga pe desktop. O imitatie foarte reusita care ar putea fi de interes si pentru fanii Android care isi doresc sa guste iOS. Acest lansator merge chiar atat de departe incat sa inlocuiasca pictograma Play Store cu cea a App Store. Acelasi dezvoltator ofera si o imitatie a Centrului de control iOS 13 pentru a completa experienta.

SMART LAUNCHER 5: LANSATORUL MODULAR

Smart Launcher a primit o mare revizuire cu versiunea 5. Este un lansator modular care promite sa-si organizeze componentele in functie de nevoile tale. In special, ofera un sertar de aplicatii sofisticat cu o sortare a aplicatiilor pe categorii: Comunicare, Internet, Jocuri, Media si Utilitar.

Va este foarte usor sa gasiti aplicatia pe care o cautati. In mod implicit, un panou din stanga este dedicat celor mai recente stiri. Fanii iOS vor fi bucurosi sa gaseasca si posibilitatea de a adauga insigne de notificare la comenzile rapide ale aplicatiilor.

LANSATOR DE ACTIUNE: NAVIGATIA REPROIECTATA

Action Launcher este o alternativa la Nova Launcher. De asemenea, foloseste designul si pictogramele lansatorului Google, valorificand numeroasele sale optiuni. Vom aminti mai ales posibilitatea de a face widget-ul de cautare Google mai practic – si meniul sau din stanga care listeaza toate aplicatiile instalate pe telefon.

Versiunea sa gratuita, totusi, tinde putin prea mult pentru a atrage utilizatorii sa plateasca pentru a debloca noi functii.

Indiferent de launcherul ales, daca ai probleme cu telefonul, mai exact cu ecranul, ar fi cazul sa il inlocuiesti si cea mai buna metoda este prin apelarea la serviciile pe care le vei gasi pe inlocuire display Huawei pentru toate telefoanele, nu doar pentru Huawei.

0 Shares
You May Also Like