Ce trandafiri alegem în funcție de mesajul pe care îl transmitem?

0 Shares
0
0
0

Trandafirul este, fără îndoială, poate cea mai venerată și râvnită floare din lume, datorită frumuseții și parfumului său de neegalat. Cu peste 100 de soiuri de trandafiri, sunt puține ocazii speciale pentru care să nu fie un cadou inspirat sau o decorațiune frumoasă. Cu un buchet de 9 trandafiri chiar nu poți da greș, indiferent de ocazia care te interesează.

 

Alege roșu pentru romantism

 

Trandafirii roșii simbolizează, fără îndoială, dragostea și iubirea. Aceasta este floarea perfectă pentru partenerul tău de Ziua Îndrăgostiților sau o aniversare.

De asemenea, exprimă regretul sau tristețea din inimă, așa că este un cadou grozav de pace pentru persoana iubită. Totuși, roșul nu transmite doar un mesaj de afecțiune pentru că și numărul de bucăți ar putea însemna și ceva.

De exemplu, cineva pe care îl iubești la prima vedere primește un trandafir, dar dacă vrei să faci o cerere în căsătorie și să întrebi „Vrei să fii a mea pentru totdeauna?” alege doisprezece trandafiri.

 

Multumește cu roz

 

A făcut cineva ceva special pentru tine recent? Ei bine, în loc să te oprești și să spui mulțumesc, ce-ai zice să treci la următorul nivel și să oferi un buchet de trandafiri roz?

Trandafirii roz sunt asociați cu recunoștința și aprecierea. Indiferent dacă doriți să vă admirați vecinii sau colegii de birou, aceasta este alegerea perfectă. Familiarizarea cu semnificația trandafirului poate ajuta de fapt la determinarea celui mai bun tip de oferit cuiva special.

 

Galbenul reprezintă prietenia și sănătatea

 

Majoritatea oamenilor sunt reticenți în a oferi trandafiri prietenilor pentru că nu vor ca gestul lor să fie interpretat greșit ca fiind romantic. De fapt, dacă alegi culoarea potrivită, totul va fi bine.

Trandafirii galbeni sunt trandafirii perfecți pentru prietenii cărora doriți să le mulțumiți pentru că sunt alături de dumneavoastră sau pentru că vă doresc tot ce este mai bun după un tratament. Galbenul a fost întotdeauna asociat cu prietenia, fericirea și sănătatea.

 

Căsătorește-te cu alb

 

Deși există o varietate de teme de nuntă din care să alegeți, veți descoperi că albul este inclus în aproape toate și din motive întemeiate. Albul reprezintă spiritualitatea și noile începuturi, adică mesajul perfect pentru viitoarele cupluri. Ce modalitate mai bună de a transmite un astfel de mesaj decât includerea trandafirilor albi în designul grandios al unei nunți?

 

Portocaliul reprezintă dragostea necunoscută

 

Foarte des, cuplurile încep ca prieteni simpli, umili. Dacă crezi că ești pe cale să te îndrăgostești de cel mai bun prieten al tău sau de cineva pe care îl cunoști de mult timp, trandafirii portocalii te pot ajuta să-ți mărturisești sentimentele.

Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a găsi trandafirul perfect pentru orice ocazie, nu ezitați să apelați la Floria, o florărie online care se dovedește a fi ideală pentru toți. Indiferent de preferințe, cerințe și dorințe, oricine apelează aici are certitudinea ca este pe mâini bune și va ieși câștigat.

Nu este loc de compromisuri, iar gestul tău frumos, cu siguranță, va fi apreciat de către cei dragi!

0 Shares
You May Also Like