Ce trebuie sa contina o crema anti aging?

0 Shares
0
0
0

La combina cosmetica puteti sa aplicati si tratamente anti aging. In primul rand este important sa definim termenul anti imbatranire pentru a intelege ce anume vrem sa realizam cu aceste produse sau ce poate sa faca un astfel de produs si ce nu poate. Impotriva imbatranirii inseamna a preveni imbatranirea prematura a pielii si a ameliora semnele de imbatranire in special de imbatranire prematura.

Astfel spus, un produs contra imbatranirii contine si ingredientele necesare pentru ca tenul sa fie mentinut si cu un aspect sanatos si tanar si sa repare mai multe daune care sunt cauzate tenului.

Nici un produs impotriva imbatranirii nu poate sa intoarca timpul inapoi si nici nu poate sa faca un ten de 50 de ani sa para de 30. Lucrul acesta se realizeaza doar prin proceduri estetice care pot fi de la cele foarte simple precum dermal fillerele si pana la cele mai complicate precum operatiile estetice.

Un ten foarte sanatos care are un aspect tanar este un ten care are ca si nivel de hidratare unl echilibrat, o bariera naturala intacta si lipsita de celule moarte care sunt acumulate in exces pe stratul cornos i de asemenea sunt primite ingrediente care stimuleaza producerea colagenului si care pot imbunatati forma elastinei deja existente.

Colagenul si elastina sunt doua proteine care sustin si ele pielea si structura epidermei. Tenul tanar se obtine cu o rutina de ingrijire nu numai cu crema anti aging. Este foarte adevarat ca sunt si cateva ingredinete impotriva imbatranirii care au efect intens de a ameliora semnele de imbatranire insa numai aceste ingrediente nu au cum  sa fie suficiente pentru a se obtine un ten sanatos si tanar pe care il vrem.

Este ca si cand am vrea sa fim sanatos si mancam zilnic spanac care este intr-adevar foarte bun. In foarte scurt timp am ajunge subnutriti pentru ca ne vom priva organismul de o gama larga de substante antioxidante si de nutrientii care ne sunt atat de necesari pentru a fi sanatosi. Tot la fel se intampla si pentru ten. Pielea va avea nevoie de o gama foarte larga de ingrediente care sa fie benefice pentru a putea fi sanatoasa si in momentul in care sunteti sanatosi tenul este neted, luminos, catifelat si tanar.

Inainte de a va ingriji tenul cu ingrediente contra imbatranirii este necesar sa oprim pe cat este posibil procesul de imbatranire al tenului. Deoarece ritmul de imbatranire al pielii neprotejate e mai alert decat cel de reparare este important sa alegem pereu cele mai bune solutii.

Distrugerile celulare care duc la un aspect imbatranit al pielii sunt cauzate si de cateva elemente asupra carora vom putea sa intervenim.

Primul dar si cel mai important este reprezentat de radiatiile solare care sunt prezente in atmosfera inca din prima secunda in care apare luminanaturala. Urmatoare sunt fumul cauzat de fumat activ sau pasiv si fumul de orice fel, oxigenul, poluarea, ingredientele care irita pielea si excesul de alcool ingerat.

Mai mult de atat toate elementele duc si la o scadere dramatica a ritmului de producere a colagenului.

0 Shares
You May Also Like