Ce trebuie sa faca tinerii absolventi de drept?

3 Shares
0
0
3

Anual, sute de student ies de pe bancile facultatilor de drept din tara si isi asteapta randul la un post foarte bine platit. De cele mai multe ori insa, realitatea bate orice dorinta a tinerilor care nu sunt insa de nerealizat.

Insa pentru asta trebuie depusa foarte multa munca, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara la momentul potrivit. Miile de euro nu se castiga asa repede cum s-ar astepta unii avocati Bucuresti. Nimeni nu va da aceste sume imediat ce ati iesit de pe bancile facultatii.

Meseria este una banoasa, insa pana a ajunge sa ii castigi va trebui sa investesti in studiul de pe mai departe. La Bucuresti, anual reusesc sa absolve cateva sute de studenti care asteapra nerabdatori sa castige primii bani.

Bataia pe un loc bun in capitala este acerba si nu toti reusesc sa se regaseasca printre cei mai buni. Insa toti trebuie sa stie ca dupa absolvirea facultatii, munca continua alaturi de un avocat renumit, in cazul in care aveti noroc.

Aici veti face practica timp de doi ani in care veti invata ce inseamna cu adevarat meseria. Salile de judecata sunt pline de absolventi care au pus ochiul pe un post bine tintit de majoritatea avocatilor Bucuresti. Pe holurile tribunalelor nici bine nu ai intrat si deja cei tineri absolventi imbracati in robe incep sa te abordeze cu intrebarea “cu ce va pot ajuta?”.

Fie ca vrei sau nu, te duci imediat la el cu o problema si incerci sa ii explici ce doleante ai si cum pot fi rezolvate acestea. Pretul nu este deloc unul mic, avand in vedere ca o simpla “consultatie” a problemei incepe de la 100 de lei. Si, incetul cu incetul, clientul va capata incredere si se va lasa pe mana voastra. Sunt insa si zile cand tinerii avocati Bucuresti aproape nu au nici un client, insa reusita depinde de rabdarea si consecventa avocatului.

Cazurile cele mai grele, luate de avocatii de renume

Toti tinerii isi doresc sa ajunga avocati renumiti. Asta se traduce in foarte multi bani. Cu cat cazul este mai dificil de rezolvat, cu atat onorariul avocatului va creste simtitor. Fara practica insa, nici un tanar absolvent nu va ajunge un profesionist in adevaratul sens al cuvantului.

Munca depusa de-a lungul timpului, performantele obtinute vor face dintr-un tanar de 25 de ani unul dintre viitorii avocati de succes. Clientul trebuie sa aiba incredere in cel care il va apara in fata instantei, asta daca avocatul ii va castiga increderea.

Partea teoretica a meseriei trebuie stapanita foarte bine si trebuie sa stiti ca munca nu se termina dupa 10 sau 12 ore. Meseria de avocat este intr-o continua miscare, iar tinerii trebuie sa invete mereu pentru a fi la current cu legislatia in vigoare. Aceasta ii ajuta sa isi salveze clientii sau sa le obtina o pedeapsa mai mica. Depinde de cazul pe care l-au acceptat.

3 Shares
You May Also Like