Cea mai buna masina de spalat rufe

0 Shares
0
0
0

Exista cateva lucruri importante pe care trebuie sa le aveti in vedere daca doriti sa achizitionati cea mai buna masina de spalat rufe. Iata care sunt acestea:

– Capacitatea cuvei. Capacitatea de incarcare a masinii de spalat determina in mare parte capacitatea cuvei. Este de preferat sa aveti o masina de spalat cu o cuva mai incapatoare, decat una mai ingusta, chiar daca trebuie sa platiti putin mai mult.

Acest lucru se datoreaza faptului ca veti putea spala mai multe haine in mai putine incarcaturi, economisind timp pe termen lung. Daca acum cativa ani cele mai multe masini de spalat aveau 4-5 kg, azi cei mai multi dintre noi cauta masini de spalat ceva mai incapatoare.

– Eficienta energetica. Cele mai moderne masini de spalat rufe sunt foarte eficiente din punct de vedere energetic, pentru ca folosesc putina apa si energie electrica. Ca regula generala, o masina de spalat cu incarcare frontala este mai eficienta comparativ cu o masina de spalat cu incarcare superioara.

– Temperatura exacta a apei. Cumparati cea mai buna masina de spalat care va permite sa selectati din mai multe variante de temperaturi ale apei. Acest lucru inseamna automat haine mai curate si o performanta de spalare superioara.

Masinile care includ functie automata de control al temperaturii apei au la baza un sistem de reglare a temperaturii, ce combina apa calda cu apa rece in proportii exacte pentru a ajunge la temperatura dorita.
Cea mai buna masina de spalat rufe – greseli de evitat

Exista doua greseli comune pe care le fac cei care cumpara o masina de spalat, dupa care se arata nemultumiti de alegerea lor. Iata care sunt aceste greseli. Cunoscandu-le va fi mai usor sa le evitati.

1. Sa alegeti o masina de spalat zgomotoasa. Daca veti aseza masina de spalat intr-un loc in care zgomotul de centrifugare va poate deranja, atunci e musai sa va uitati dupa un model (extra) silentios. Cu siguranta nu vreti sa ajungeti in imposibilitatea de a sta confortabil si relaxat in casa pentru ca zgomotul masinii de spalat este insuportabil.

Cu atat mai putin sa fie nevoie sa plecati de acasa imediat ce puneti la spalat, pentru a evita zgomotul produs de masina. O masina de spalat silentioasa este prevazuta cu un cadru armat, este bine izolata si are un sistem inedit de prevenire a vibratiilor care provoaca zgomot. Teoretic o masina de spalat cu incarcare frontala este mai silentioasa decat un model cu incarcare superioara.

2. Nu masurati cu exactitate spatiul in care veti aseza masina. Poate ca v-ati facut o idee cam ce spatiu aveti la dispozitie pentru masina de spalat, plecati la cumparaturi (in magazin sau online) si nu stiu exact cum se face – poate ca poza va induce in eroare, poate ca va incredeti prea mult in simtul dumneavoastra de aproximare a marimilor, poate va lasati dus de val cand va face cu ochiul un model mai mare decat cel ales initial – si uite asa ajungeti sa aveti in fata o masina de spalat care nu incape acolo unde vroiati sa o asezati.

Sigur, acest lucru este in general valabil mai ales pentru cei care au spatiul limitat, dar chiar si asa este o idee inteligenta sa faceti masuratorile necesare si sa nu plecati la cumparaturi fara sa consultati aceste cifre.

Sigur, poate ca nu e tocmai usor sa ghiciti din prima care este cea mai buna masina de spalat pentru dumneavoastra. Dar tocmai aici este provocare. Nu trebuie sa ghiciti, ci sa aveti tot timpul in minte nevoile dumneavoastra. Planificare si iar planificare… scrieti pe o lista cum arata cea mai buna masina de spalat rufe pentru dumneavoastra si de aici puteti porni la drum in identificarea sa.

0 Shares
You May Also Like