Cele mai bune aplicatii motivationale

0 Shares
0
0
0

Indiferent daca sunteti un student, un profesionist intr-un oarecare domeniu de activitate sau doar o persoana obisnuita, motivatia este o forta motrica integrala care va da forta de a continua si de a deveni si mai proactiv.

In cele mai multe cazuri, ne confruntam mai intai de toate cu noi insine, mai ales atunci cand nu ne indeplinim tintele.

Acum, cel mai bun lucru este ca am venit cu un raspuns care te va ajuta sa construiesti acea energie pozitiva atunci cand te ocupi de joburile tale zilnice, chiar daca ar putea parea monoton acest lucru.

In acest articol, vom evidentia cateva dintre cele mai bune aplicatii motivationale pentru smartphone-urile Android si iOS, deci aceste aplicatii pot fi instalate si pe un telefon mobil iPhone.

  1. Fabulous: Self Care

Unul dintre motivele pentru care majoritatea oamenilor isi pierd increderea este ca nu isi indeplinesc obiectivele stabilite. Acum, o modalitate de a va asigura ca va indepliniti in fiecare zi obiectivele zilnice, este sa descarcati aplicatia Fabulous: Self Care.

Conceputa pentru a va ajuta sa traiti o viata sanatoasa, aceasta aplicatie va va oferi sfaturi de sanatate, programe de slabit si va va permite sa va setati propriile obiective zilnice.

Cu o astfel de aplicatie la dispozitie, utilizatorii vor putea urmari zilnic activitatile lor pentru a ramane mereu concentrati la ceea ce au de facut, pana cand vor obtine ceea ce isi doresc.

  1. Strides: Goal & Habit Tracker

In continuare, in lista noastra cu cele mai bune aplicatii de motivatie, avem aplicatia Strides. Aceasta aplicatie de organizare a obiceiurilor si a vietii este la indemana, deoarece va permite sa stabiliti diverse obiective personale, cum ar fi; buget, greutate, ceea ce cititi, va permite sa economisiti bani si meditati printre altele.

In afara de stabilirea propriilor obiective, aceasta aplicatie trimite de asemenea, un raport zilnic despre cat de angajat ati fost in atingerea obiectivelor stabilite. O aplicatie foarte interesanta pentru persoanele care folosesc fie un telefon mobil iPhone, fie unul Android; aplicatia Strides este un element indispensabil daca simtiti ca nu puteti respecta rutinele dvs. zilnice.

  1. Coach.me

Daca cautati o aplicatie care va va ajuta sa va urmariti obiectivele, Coach.me este optiunea perfecta pentru dvs. Aceasta aplicatie va permite sa setati obiective pe care ar trebui sa le verificati mai tarziu in zi, daca ati reusit sa le atingeti sau nu.

Daca descoperiti ca ati reusit sa atingeti toate obiectivele stabilite pana la sfarsitul zilei, atunci felicitari! Daca nu reusiti sa va indepliniti toate obiectivele, veti avea o mai mare motivatie in urmatoarele zile pentru a va indeplini obiectivele.

  1. iWish

La fel cum sugereaza si numele sau, iWish este o aplicatie care va permite sa va organizati si sa gestionati activitatile zilnice pentru a elimina chinurile si sentimentele dure care vin atunci cand nu ne atingem obiectivele stabilite.

Conceputa cu fotografii si teme colorate, aplicatia iWish va permite sa urmariti lista cu obiective, pentru a vedea daca ati indeplinit obiectivele setate. In plus, aceasta aplicatie va permite sa setati mementouri zilnice, precum si sa vizualizati ofertele motivationale pentru a va mentine motivati pe tot parcursul zilei.

  1. Habit Bull – Habit Tracker

In cazul in care cautati o aplicatie ideala pentru urmarirea obiceiurilor, care sa va ajute sa va gestionati zilnic timpul, Habit Bull — Habit Tracker este exact ceea ce aveti nevoie. Conceputa cu o interfata prietenoasa, aceasta aplicatie va permite sa urmariti activitatile zilnice, permitandu-va totodata sa adaugati obiceiuri pozitive pe care doriti sa le respectati.

Pe de alta parte, veti avea sansa de a enumera obiceiurile proaste pe care doriti sa le reduceti. In cele din urma, aplicatia Habit Bull va ofera citate de motivatie inspiratoare, care va vor ajuta sa va feriti de obiceiurile proaste, cum ar fi fumatul sau bautul.

0 Shares
You May Also Like