Cele mai bune folii Apple pentru protecția iPhone-ului tău

0 Shares
0
0
0

IPhone-ul Apple este șic, rapid și nu este ieftin. Este de la sine înțeles că ar trebui să te porți cu el cu mai multă precauție. Ai nevoie  de folii Apple speciale pentru telefonul tău scump, împotriva deteriorării și mai ales, că este utilizat zilnic.

Protectoarele de ecran sunt fabricate din sticlă Privacy Tempered Glass, securizată de înaltă calitate și sunt special adaptate pentru Apple. Foliile de sticlă de protecție oferă o experiență de vizionare clară, naturală, cu o transparență a ecranului de 99,9%, reducând amprentele digitale și semnele de grăsime.

Extrem de durabil și rezistent la zgârieturi și șocuri, acest film de protecție puternic cu un grad mare de duritate, garantează telefonului tău mobil cea mai bună protecție împotriva deteriorării prin cădere, lovituri, zgârieturi și uzură normală.

Foliile de protecție a ecranului din sticlă temperată au o grosime de doar 0,33 mm, ceea ce le face un accesoriu perfect pentru toate tipurile de iPhone Apple.

Folii Apple – Caracteristici sticlă

Ecranul mare de sticlă al telefonului mobil este expus greutăților vieții de zi cu zi dacă nu are o protecție. Cheile, pandantivele, fermoarele, monedele și alte obiecte metalice pe care le ai în buzunar, pot provoca rapid zgârieturi într-o măsură mai mare sau mai mică pe afișaj.

Chiar dacă Apple anunță utilizarea sticlei deosebit de robuste pe iPhone 6, iPhone 7, iPhone 8 etc., și chiar dacă gestionezi iPhone-ul foarte atent – mai devreme sau mai târziu vei descoperi zgârieturi sau chiar mici fisuri pe ecran.

Foliile de protecție pentru ecran din sticlă Privacy Tempered Glass protejează împotriva acestui fapt, deoarece nu rezistă doar la zgârieturi, ci și la impacturi mai robuste.

Cum să lipești folia Apple?

La fel ca geamul original afișat de la Apple pe iPhone-uri, folia de protecție din sticlă are un strat oleofob, care ar trebui să asigure că petele de grăsime, transpirația sau amprentele digitale nu au nicio șansă. Foliile au o grosime de 0,33 milimetri și, prin urmare, sunt greu de observat.

Nu există un cadru pentru montarea precisă a foliilor, dar datorită instrucțiunilor precise, asamblarea nu este o problemă. Fâșiile adezive mici ajută la poziționarea precisă. Este important să cureți complet ecranul înainte de a atașa folia, altfel se pot forma bule.

Există, de asemenea, agenți de curățare corespunzători, a căror utilizare permit un afișaj curat, fără praf.

Marginile colorate și rotunjite protejează întregul ecran și oferă, de asemenea, telefonului Apple un aspect individual. Suprafața sticlei nu numai că elimină uleiul și praful, dar garantează, de asemenea, rezistența culorii și ușurința utilizării ecranului tactil.

Nu îți asuma riscuri și utilizează această soluție practică pentru a-ți proteja dispozitivul Apple de pericolele la care îl expui în viața de zi cu zi și pentru a crește durata de viață a telefonului tău inteligent de mai multe ori. Instalarea foliei de protecție din sticlă reală este la fel de ușoară ca îndepărtarea filmului fără a lăsa reziduuri.

Există nenumărate tipuri de protecții de ecran pe piață, iar prețurile variază. Cu toate acestea, testele au arătat că numai un anumit tip de folie, oferă cea mai bună protecție, și anume,  sticlă Privacy Tempered Glass.

0 Shares
You May Also Like