Cele mai bune jocuri Android gratuite disponibile in prezent

0 Shares
0
0
0

Stim cu totii ca jocurile Android  nu sunt intotdeauna gratuite in zilele noastre, dar multe dintre ele sunt fara bani daca ai putina rabdare. Cele mai multe probleme apar atunci cand jucatorii devin nerabdatori si vor sa plateasca pentru a trece mai departe. Ceea ce avem aici sunt cele mai bune jocuri Android gratuite pe care ar trebui sa le puteti juca confortabil fara a va angaja in prea multe achizitii in aplicatie si speram sa va placa.  Daca va lasa bateria in timp ce va jucati de pe un telefon Samsung, indiferent de anul de fabricatie, aveti nevoie de un acumulator original Samsung.

Alto’s Odyssey

Alto’s Odyssey este o alegere fireasca pentru un joc Android gratuit. Dispune de mecanica simpla, grafica superba si un stil relaxant. Jucatorii schiaza pe un deal evitand obstacolele si facand salturi masive. Exista, de asemenea, articole de colectat care pot fi schimbate pentru diverse optiuni de personalizare. Jocul se bazeaza foarte mult pe grafica sa. Imaginile sunt simple, dar eficiente, iar culorile intunecate si in degrade adauga o atmosfera buna jocului. Este complet gratuit sa descarcati si sa va jucati acest joc, cu cateva reclame limitate. Exista achizitii in aplicatie, dar toate sunt pentru lucruri de personalizare, deci este complet optional daca platiti sau nu si nu afecteaza jocul. Jocul este prietenos si distractiv pentru copii.

Asphalt 9: Legends

Franciza Asphalt are unele dintre cele mai populare jocuri de curse pe mobil. Asphalt 8: Airborne si Asphalt Xtreme au fost cele mai mari din serie. Cu toate acestea, Asphalt 9: Legends a iesit in iulie 2018. Acesta este cel mai recent joc din serie acum. Include 50 de masini, o gramada de provocari si o gramada de continut cu care sa te joci. Aceasta include multiplayer online, curse pentru un singur jucator si multe altele. Foloseste un mecanism auto-go, astfel incat sa nu va puteti controla acceleratia. Asta i-a enervat pe unii jucatori. Grafica este buna si exista si elemente sociale. Este un joc freemium. Astfel, aspectul competitional online poate fi putin distorsionat De asemenea, puteti sari peste achizitiile din aplicatie. Este obositor, dar pe deplin realizabil.

Brawl Stars

Brawl Stars este cel mai recent joc de succes de la Supercell. Este un brawler cu elemente multiplayer online, precum si cateva elemente MOBA. Jucatorii intra intr-un joc cu cativa coechipieri, se bat cu adversarii si incearca sa castige. Exista cateva moduri de joc, inclusiv un mod de lupta directa, un mod in care colectezi cristale, un mod de furt in care furi comoara adversarului si un mod de recompensa in care invingi oponenti specifici intr-o echipa. Supercell face, de asemenea, Clash Royale, Clash of Clans si Boom Beach.

Call of Duty: Mobile

Call of Duty: Mobile este cel mai recent joc din aceasta lista. De obicei, asteptam putin pentru a vedea cum se joaca un joc, dar acesta este atat de popular si atat de intens incat a trebuit sa-l adaugam practic imediat. Jocul include FPS PvP online clasic, ca orice Call of Duty. Cu toate acestea, include si un mod Battle Royale cu 100 de jucatori similar cu PUBG Mobile si Fortnite. Jocul are achizitii in aplicatie, dar acestea par sa fie destinate exclusiv echipamentelor cosmetice si o mare parte din acestea sunt disponibile ca recompense in joc.

0 Shares
You May Also Like