Cele mai bune jocuri pe telefon pentru anul acesta

0 Shares
0
0
0

Iti reocmandam mai multe jocuri pe care sa le incerci anul acesta. Pentru a te juca in voie ai nevoie de o baterie buna la telefon, iar daca bateria ta  a inceput sa iti faca surprize, intra pe inlocuire baterie iPhone si vei putea sa o schimbi rapid.

Clash Royale

De la creatorii lui Crash of Clans vine Clash Royale, un titlu multiplayer in timp real care domneste pe Android in ceea ce priveste numarul de descarcari datorita unui design inteligent in care abilitatile sunt recompensate si in care se reunesc multe dintre elementele care plac tinerilor din ziua de azi.

Personajele Clash pe care le cunoastem deja, acum cu carti de trupe, vraji si aparari de tot felul. Scopul este de a forma un clan pentru a imparti aceste carti si a construi o comunitate de lupta infailibila. Pe masura ce castigam jocuri, putem obtine noi recompense, carti mai bune sau le putem imbunatati pe cele pe care le avem deja.

Sistemul de progresie creeaza dependenta; perfect placut pe tableta sau smartphone. In 2022, acesta continua sa primeasca o multime de continut nou.

Tender: Creature Comforts

Unul dintre cele mai tari jocuri de pe dispozitivele mobile. Da, numele sau este inspirat de Tinder, o aplicatie celebra pentru a gasi oameni sau chiar un partener. In Tender: Creature Comforts ne confruntam cu un titlu narativ care este supus timpului real. Purtam conversatii cu creaturi necunoscute pentru a ne cunoaste mai bine; putem face swipe cu cei cu care nu ne intelegem sau putem deschide chat cu cei cu care ne intelegem.

Aceasta cultura a conectarii si deconectarii cu oamenii s-a adaptat perfect la un mediu pur fictiv, dar inteligent conceput. Din cand in cand, vom vedea notificari sosind ca si cum ar fi o aplicatie reala; va trebui sa echilibram calendarul; sa raspundem intr-un mod mai mult sau mai putin indraznet si sa ne continuam povestea cu o nota personala.

Un joc pe care, de data aceasta pe bune, nu ni-l putem imagina decat pe dispozitive mobile. Rezultatul este foarte interesant.

SINoALICE

De la Yoko Taro si compozitorul Okabe Keiichi vine SINoALICE, un JRPG cu batalii in timp real sustinut de Sqaure Enix. Da, are un sistem gacha pentru a obtine caractere bazate pe aleatoriu, dar din fericire exista un joc grozav in spatele pariului sau free-to-play. In linii mari, suntem invitati sa traim povesti intunecate cu personaje din cartile pentru copii precum Alice, Alba ca Zapada, Gretel, Pinocchio si multe altele.

Toate aceste povesti sunt reunite in Biblioteca, unde vom parcurge etape pentru ca fiecare personaj sa finalizeze povestea visurilor sale. Fiecare capitol are propriile recompense, iar bataliile sunt frenetice, foarte strategice si spectaculoase. Este disponibil in limba spaniola, adaptat pentru a fi jucat pe verticala si cu o buna dispunere a elementelor pe ecran. Il recomandam.

PUBG Mobile pentru Android

PUBG Mobile este versiunea mobila free-to-play a jocului battle royale multiplayer de succes al PUBG. Dezvoltat de Tencent, acesta adapteaza identic gameplay-ul care a adus atatea realizari si recenzii bune la editia pentru console, dar transferandu-l pe platformele iOS si Android.

Fara a-si schimba propunerea, vom fi lansati dintr-un imens avion cargo pe o insula complet pustie, unde va trebui sa ne luptam cu o suta de jucatori pentru a supravietui si a ne proclama invingatori si singurii utilizatori ramasi in picioare.

0 Shares
You May Also Like