Cele mai cautate decoratiuni exterioare de Craciun

0 Shares
0
0
0

Cand se apropie Craciunul, toata lumea incepe sa caute instalatii luminoase, furtun luminos si diferite alte decoratiuni pentru a-si decora exteriorul locuintei si curtea. In urmatoarele randuri ale acestui articol, veti descoperi cateva dintre cele mai des cautate decoratiuni in perioada sarbatorilor.

Furtun luminos

Furtunul luminos care este prevazut cu un cablu de alimentare 220 V, poate fi utilizat pentru a realiza diferite decoratiuni precum litere, desene sau pentru a decora contururi. Acesta este potrivit pentru a decora gradinle, terasele, etc., iar de regula un asemenea furtun functioneaza pana la minus 20 de grade Celsius.

Bile usoare de Craciun – Numele spune totul. Bilele de lumina sunt decoratiuni in forma de sfera acoperite cu lumini. Bilele luminoase de Craciun vin in mai multe soiuri, inclusiv bile de lumina care se pliaza, mini LED si bile de lumina de basm, bile de lumina LED RGB care prezinta o varietate de combinatii de culori intr-una singura si bile usoare de calitate comerciala cu rame grele.

Bulele de lumina de Craciun sunt adesea afisate agatate de ramurile copacilor, pridvoare si in aplicatii de tavan, cu toate acestea pot fi asezate si pe pamant ca parte a unui afisaj mai mare.

Fulgi de zapada si stele luminate – prezinta o varietate incredibila de modele si sunt iluminate cu lumina de franghie, mini lumini LED, lumina cu banda LED si chiar o lumina de neon flexibila. Luminile fulgului de zapada sunt disponibile in culori albe sau albastre solide, precum si combinatii cu lumini albastre si albe sau lumini LED albe calde si reci. Stelele luminate sunt disponibile intr-o varietate de stiluri, inclusiv Moravia si Betleem, cu o gama larga de culori populare. Mai multe lumini cu stele au chiar optiuni de lumina care schimba culoarea.

Luminile de Craciun cu laser – poate fi doar una dintre cele mai usoare optiuni de afisare a luminii exterioare pe care le veti folosi vreodata! Trebuie doar sa conectati proiectoare de lumina laser si sa le indreptati in fata casei dvs., in interiorul unui spatiu pentru evenimente sau pe un fundal de copaci pentru a crea un mediu luminat cu mii de puncte de lumina.

Copaci LED Show Light – au o forma similara conurilor de arbori si sunt preprogramate cu o serie de modele de lumina animate. Copacii cu spectacole de lumina functioneaza excelent pentru afisajele de Craciun in aer liber si sunt disponibile in dimensiuni de la 4 metri pana la 12 metri!

Copaci de Craciun pentru pasarele – veniti cu un mic varf care poate fi introdus in pamant pentru a ilumina pasarele cu usurinta! Atunci cand selectati ce copac de pasarela va fi cel mai bun plus pentru decoratiunile dvs. de Craciun in aer liber, luati in considerare restul de culori deschise de Craciun si alegeti copaci de pasarela cu lumini complementare. Daca intreaga casa este decorata in tonuri calde, arborii de pe pasarele cu lumini LED albe calde pot functiona cel mai bine, in timp ce iluminarea alba rece se imperecheaza perfect cu copaci LED multicolori pentru a adauga o culoare populara.

Reni de Craciun cu lumini – sunt o optiune frumoasa pentru a crea o scena vesela de vacanta in curtea din fata.

0 Shares
You May Also Like