Cine apeleaza la serviciile de tractari auto?

0 Shares
0
0
0

Soferii pot circula cu masinile personale sau cu masinile de firma foarte mult timp fara a se confrunta cu diferite probleme ale masinilor pe care le conduc.

Exista situatii in care insa, apar diferite defectiuni ale masinilor, iar in unele cazuri, soferii constata ca masinile lor s-au defectat, si ca nu mai pot sa ajunga la destinatie cu masinile respective.

De exemplu, unii pornesc la drum, dar nu au roata de rezerva in portbagaj. In aceste conditii, este cat se poate de firesc ca in cazul in care fac pana, mai ales daca au parte de acest incident pe timpul noptii, trebuie sa gaseasca solutia cea mai buna pentru a se deplasa in continuare, sau pentru a-si duce masina acasa sau la vulcanizare.

In aceste conditii nu pot fi tractati de catre o cunostinta care are carlig de remoracre, pentru ca si-ar distruge roata care are pana, si ar trebui sa isi cumpere o roata (cauciuc plus janta auto), ceea ce ar fi mult mai scump decat o pana.

Pentru cei aflati in aceasta situatie, cu siguranta cea mai simpla solutie consta in contactarea unei firme de tractari auto, pentru a le tracta masina la destinatie sau la vulcanizare. Cei care se afla in aceasta situatie, isi pot indrepta atentia cu toata increderea spre Lotzi Tractari Auto Timisoara daca se afla in judetul Timis, si cu siguranta vor fi tractati oriunde vor avea nevoie, fie in judet.

Cei care alet sa fie tractati de catre Lotzi Tractari Auto Timisoara, au avantajul de a putea fi serviti, indiferent de tipul masinii pe care il detin. Alte companii de pe piata, pot tracta doar anumite tipuri de masini.

La Lotzi Tractari Auto, soferii au avantajul de a cunoaste pretul de la bun inceput. Aici nu exista costuri ascunse, iar clientul va plati exact cat i se va comunica la telefon ca il costa serviciul de tractare al masinii.

Aceasta este doar o situatie in care soferii pot avea nevoie de serviciile de tractari auto. Exista insa si diferite alte situatii in care acestia pot lua legatura cu Lotzi Tractari Auto Timisoara in vederea tractarii vechiculelor.

De exemplu, exista situatii in care unii soferi pur si simplu uita sa se uite in talon la data expirarii inspectiei tehnice periodice. Cei carora itp-ul le este expirat, pentru a putea circula in continuare cu masina pe drumurile publice, au nevoie sa isi duca masina la o statie ITP pentru verificare.

Nu vor mai putea circula insa cu masina pana in momentul in care aceasta va avea inspectia facuta. Din acest motiv, pentru a ajunge la statia ITP in vederea efectuarii inspectiei tehnice periodice, va fi nevoie de ajutorul celor de la firma de tractari auto. Cei care iau legatura cu Lotzi Tractari Auto Timisoara, indiferent ca detin o berlina, un model hatchback sau un SUV, vor putea fi tractati fara probleme.

Exista situatii in care unii soferi isi cumpara autoturisme din parcurile auto sau din piata auto, iar acestea au numerele rosii sau numerele straine expirate. In aceste conditii, pentru a se putea deplasa cu masina acasa, vor avea nevoie de un serviciu de tractare auto. Cei din Timis, cu siguranta vor apela la serviciile prestate de catre Lotzi Tractari Auto Timisoara, pentru a fi tractati oriunde in orasul Timisoara sau pe raza judetului Timis.

Asadar, exista diferite situatii in care soferii pot avea nevoie sa fie tractati. Indiferent ca au avut accident, ca au facut pana sau pur si simplu li s-a defectat masina, serviciile de tractari auto vor fi deosebit de eficiente in ceea ce ii priveste.

0 Shares
You May Also Like