CMS open source sau CMS comercial?

0 Shares
0
0
0

Cu un CMS open-source (mai ales unul dintre cele mai populare), probabil veti fi capabil sa gasiti o multime de alti dezvoltatori care pot lucra cu codul dvs.

Am facut modificari pe site-uri pentru o multime de organizatii care au venit la noi cu un site construit de altcineva in WordPress. In timp ce probabil ca trebuie sa modificam codul sau sa facem unele modificari, putem lucra cu sistemul.

Alegerea unei solutii open-source va ofera multa flexibilitate de la bun inceput.

Open-Source este frecvent actualizat

Un alt aspect minunat al deschiderii open-source este faptul ca multe dintre sistemele open-source existente sunt actualizate tot timpul de comunitatea lor.

De exemplu, aproape intotdeauna folosim WordPress (un foarte popular open-source CMS). In permanenta se actualizeaza si se imbunatateste. Atat de multi oameni il folosesc ca bug-urile nu ajung sa fie neraportate pentru foarte mult timp si acestea sunt, de obicei, rezolvate rapid.

Instaland aceste actualizari frecvente, va puteti asigura ca sistemul dvs. profita de cele mai noi tehnologii si nu contine bug-uri, ajutand la cresterea performantei si a securitatii. Daca vrei sa lucrezi cu cei mai buni din domeniu iti recomandam sa accesezi DroidWebDesign.

Cu un CMS proprietate, va bazati exclusiv pe companie pentru a va actualiza sistemul. Daca decideti sa incercati sa folositi un CMS proprietate, asigurati-va ca il intrebati pe dezvoltator cat de des il actualizeaza si cum puteti raporta erori.

Open-Source este de multe ori mai rentabil

Aceasta nu inseamna ca un CMS open-source este intotdeauna mai ieftin. Dar, de obicei, puteti obtine mai mult pentru banii dvs. cu o solutie open-source.

In opinia mea, motivul principal pentru care se utilizeaza sursa open-source este adesea mai rentabil si este legat direct de comunitatea care il sustine. Pentru majoritatea solutiilor majore cu surse deschise, dezvoltatorii construiesc in mod constant noi caracteristici direct in sistem sau publica pluginuri pentru a le extinde functionalitatea.

Deci, cum te ajuta acest lucru? Sa presupunem ca organizatia dvs. nonprofit are nevoie de un calendar de evenimente pe site-ul dvs. Web.

In loc de a dezvolta unul de la zero, putem folosi un plugin care exista deja. Desi pot exista costuri asociate cu cumpararea acestui plugin si personalizarea lui pentru a se potrivi cu nevoile dvs., acesta nu este nici pe departe ceea ce ar costa pentru ca noi sa dezvoltam acest lucru de la zero.

Open-Source este de multe ori mai usor de personalizat

Pe o nota asemanatoare, un CMS open-source prezinta, in general, mai multe optiuni atunci cand vine vorba de abordarea unui proiect web.

De exemplu, daca lucram cu un client care are constrangeri bugetare substantiale, va recomandam sa incepeti cu un sablon.

Incepand cu un sablon va poate ajuta sa reduceti costurile de design si de dezvoltare, ajutand un client sa obtina un site superb pentru putin mai putin. O astfel de abordare nu este posibila cu multe CMS-uri comerciale aflate pe piata.

In plus, cele mai multe CMS-uri cu sursa deschisa sunt construite pentru a fi extinse. Ele ies din cutie intr-un mod destul de de baza, cu intentia de a fi refacute pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastra.

Acestea sunt destinate pentru dvs. (sau, mai probabil, pentru programatorul dvs.). Acestea sunt flexibile, permitandu-va sa integrati pluginurile existente sau sa dezvoltati bucati cu functionalitate de la zero.

0 Shares
You May Also Like