Copiatoarele performante iti fac viata mai usoara

0 Shares
0
0
0

Te-ai gandit vreodata cum ar functiona un birou fara un copiator performant, care sa asigure multiplicarea rapida a documentelor de care ai nevoie la semnarea unui contract sau pentru simpla perfectare a unor documentatii pentru o achizitie?

Indiferent ca vorbim despre o institutie publica sau un birou privat, prezenta unei imprimante este un lucru absolut necesar, fara sa mai constituie un lux in zilele noastre. Cu toate acestea, sunt si cazuri in care achizitia unei imprimante nu este neaparat justificata.

Asa stau lucrurile cu un punct de lucru instalat temporar, sa spunem pe un santier sau intr-o tabara sezoniera. Aici, activitatea se desfasoara doar cateva luni intr-un an, astfel incat amenajarile sunt cu titlu provizoriu, iar achizitiile de valoare mare nu isi au rostul. Aici intervin companiile de inchirieri copiatoare, care iti fac viata mai usoara la birou, oriunde alegi sa ti-l stabilesti.

Avantaje multiple la inchirieri copiatoare

Primul lucru pe care trebuie sa il stii la inchirierea unui copiator este faptul ca acesta iti poate aduce economii substantiale la buget. Aparent, suma perceputa pentru inchirierea unui copiator multifunctional de mare capacitate poate parea nejustificata, insa, daca vei analiza mai bine, vei vedea ca lucrurile stau tcmai invers.

In cazul achizitiei unei imprimante performante, cu operatiuni multiple si capabila sa scoata printuri de mari dimensiuni, costurile sunt substantiale. Un astfel de dispozitiv poate ajunge si la cateva mii de euro, la care se adauga costurile legate de transport, instalare si mentenanta.

Am uitat sa spunem ca vei avea nevoie si de consumabile, chiar daca in cartea tehnica scrie ca un tonner te tine cateva mii de foi. Daca este folosit defectuos, sar mai ales daca sunt folosite doar anumite culori din el, tonnerul va fi schimbat mai des decat in mod normal, la niste costuri deloc de neglijat.

Din acest punct de vedere firmele de inchirieri copiatoare iti pun la dispozitie aparate performante, cu un numar limitat de copii, pentru care nu va trebui sa platesti nici transport, nici instalare, nici intretinere si nici consumabilele necesare.

Practic, ai totul la dispozitia ta, fara sa te preocupe niciun moment nici modelul achizitiei, nici garantia si nici posibilitatea ca aparatul ar putea ceda in orice moment.

Un lucru foarte important de luat in calcul este instruirea personalului, care in acest caz este pusa gratuit la dispozitia ta de catre compania de inchirieri. Iar acesta nu este putin lucru, cata vreme iti vei forma un angajat care va putea executa orice operatiune la imprimanta la urmatorul proiect la care vei apela la firma de inchirieri.

0 Shares
You May Also Like