Cosmeticele, mai bune la salon decat la supermarket

0 Shares
0
0
0

Exista multe dezbateri asupra faptului ca produsele de la salon sunt mai bune decat marcile de styling, sampoane si balsamuri disponibile in supermarketuri. Intrebati aproape orice profesionist din domeniu si va va aduce sute de motive despre cum sunt superioare brandurile de la salon.

Dar sunt opiniiloe lor impartiale? Voi incerca sa clarificam putin situatia de fapt si sa va ajutam sa luati decizia corecta de cumparare.

Sunt marcile de cosmetice de la salon mai bune?

Nu intotdeauna. Adevarul este ca brandurile din salon si marcile din supermarket contin demulte ori aceleasi ingrediente. Sulfatul de sodiu este sulfat de sodiu, indiferent in ce sticla este pus. Multe din produele profesionale sunt chiar fabricate din aceleasi plante din care se fac si produsele pe care le gasiti in magazine.

Produsele comercializate in masa pot fi de obicei mai ieftine decat brandurile de salon, deoarece este mult mai rentabil sa cumperi ingrediente si sa fabrici in vrac, in timp ce saloanele nu au puterea de cumparare a marilor companii.

Astea fiind spuse, multe branduri din supermarket sunt create avand ca prima prioritate pretul. Pentru a economisi bani, un producator va folosi ingrediente mai ieftine sau mai putine in cazul componentelor mai scumpe.

Marcile de salon sunt create cu performanta fiind o prioritate de top, astfel incat se poate argumenta ca este probabil sa obtii o performanta mai buna de la produsele profesionale. Recomandam folosirea unor produse naturiste.

Marcile de salon, numai pentru salon?

Daca ati fost vreodata intr-un magazin de cosmetice si ati vazut o sticla de balsam al carui nume era si la salon si despre care stilistul ti-a spus ca poate fi cumparat doar intr-un salon, atunci ai asistat la ceea ce in industrie poarta numele de diversiune.

Procesul are loc atunci cand un producator sau distribuitor vinde produsul unei alte persoane decat unui retailer de saloane. In cazuri rare, pot fi gasite in supermarketuri sau farmacii produse profesionale contrafacute sau foarte vechi, dar cel mai probabil ca nu.

Un lant mare de magazine nu va risca consecintele vanzarii unui produs nociv, contrafacut. In mod normal, puteti avea incredere ca daca gasiti un brand de salon la un supermarket este acelasi lucru.

Ar trebui sa cumpar produse de la un salon?

Absolut. Principalul avantaj in cumpararea de produse de styling de la un salon este ca stilistul va fi in masura sa analizeze nevoile tale si sa-ti ofere un produs care vizeaza in mod specific aceste nevoi. Un stilist va fi bine instruit cu privire la diferite produse disponibile si este mult mai probabil sa-l aleaga pe cel care ti se va potrivi cel mai bine.

0 Shares
You May Also Like