Cum alegem mobila de bucatarie?

0 Shares
0
0
0

Cand vine vorba de amenajarea casei pe care abia ati terminat-o de ridicat, alegerile sunt din ce in ce mai diverse si va pot pune in dificultate gama larga de produse destinate mobilarii casei.

Cand vobim de bucatarie, putem afirma ca aceasta este inima intregii locuinte, iar alegerea mobile bucatarie reprezinta o decizie ce nu trebuie luata in graba. Materialele din care sunt facute obictele de mobilier din bucatarie trebuie sa fie foarte rezistente.

De aceea, important este sa alegeti materiale de cea mai buna calitate. Asadar, unul dintre cele mai bune materiale folosite pentru confectionarea mobilierului este PAL-ul. Acesta este melaminat, furniruit cu furnir natural sau lemn masiv.

Cand vorbim de pret, acest material se gaseste la un pret acceptabil. Un mobilier executat din pal melaminat poate fi pus in valoare prin accesorizarea cu ajutorul manerelor, plintelor, precum si a corpurilor de iluminat. Alte tipuri de materiale pe care le putem alege pentru mobila bucatarie sunt: lemnul, lemnul masiv, lemnul stratificat, profile HPL, HDF, MDF sau profile de aluminiu.

Dupa ce v-ati hotarat asupra materialului, urmatorul pas este alegerea culorii si a designului. In cazul in care bucataria este de tip open space va trebui sa tineti cont de stilul mobilei din living. Blatul de bucatarie a devenit o piesa centrala, proprietarii acordand acesteia o importanta din ce in ce mai mare.

Asta, deoarece este zona cea mai utilizata din bucatarie, iar esteticul si functionalitatea sa trebuie sa se imbine perfect. Blatul trebuie sa se potriveasca cu restul mobilierului, dar si sa fie rezistent la zgarieturi si reabsorbant. Cand vine vorba de amenajarile interioare, avem la dispozitie o gama larga de posibilitati.

In felul acesta, va puteti transforma orice colt al caminului intr-un loc care sa va binedispuna si in care sa veniti cu placere. Blaturile de bucatarie sunt foarte bune deoarece ofera un spatiu unitar. Cele din granit au o durata de viata mai mare, rezista la temperaturi mari si la zgarieturi sau pete.

Alegeti calitatea si nu cantitatea

Lucrurile calitative costa mai mult decat v-ati fi asteptat, insa odata achizitionat un lucru de cea mai buna calitate, acesta va rezista in timp. Blaturile din granit sunt disponibile in foarte multe nuante si culori, iar specialistii va recomanda ca fiind cea mai buna alegere.

Mobila bucatarie este o alegere care se face in timp. Studiati foarte bine inainte cee ace va doriti, mergeti in magazinele de specialitate pentru a obtine cele mai bune sfaturi de la specialist. Trebuie doar sa stiti ceea ce va doriti pentru ca rezultatul sa fie unul pe masura asteptarilor.

In cazul in care nu va permiteti sa va cumparati un mobilier bucatarie cu banii jos, puteti alege varianta achizitionarii in rate direct din magazin.

0 Shares
You May Also Like