Cum alegeti web hostingul?

0 Shares
0
0
0

Cunoasteti nevoile dvs. de gazduire

Nu puteti obtine niciodata cel mai bun pachet de web hosting fara a sti de ce aveti nevoie. Deci, inainte de a merge mai departe puneti totul deoparte si ganditi-va la ceea ce aveti cu adevarat nevoie. Cu cat cunoasteti mai multe detalii, cu atat va este mai usor sa alegeti cel mai bun furnizor. Asadar, prioritar este sa gasiti raspunsuri pentru urmatoarele intrebari:

  • Ce fel de site web construiti?
  • Vreti ceva comun (un blog WordPress, poate)?
  • Aveti nevoie de aplicatii Windows?
  • Aveti nevoie de suport pentru un anumit script (de exemplu, PHP)?
  • Site-ul dvs. are nevoie de software special?
  • Cat de mare sau cat de mic va fi volumul traficului web?

Acestea sunt cateva dintre intrebarile de baza de care aveti nevoie pentru a va raspunde singuri.

Imaginati-va in minte ceea ce doriti de la site-ul dvs. Nu luati in considerare doar ceea ce doriti sa oferiti, ci si ceea ce doriti sau aveti nevoie.

Fiabilitatea Serverului/Scorurile Uptime

Nimic nu este mai important decat a avea o gazda Web de operare de 24 × 7, la urma urmei, vizitatorii dvs. pot veni pe site-ul dvs. din fusurile orare din intreaga lume. Aveti nevoie de o gazda web care este stabila, atat in ​​ceea ce priveste serverele, cat si conexiunile de retea. 99,95% este considerata o norma in aceste zile, chiar si pentru conturile de gazduire partajata; ceva sub 99% este inacceptabil . Conturile premium se caracterizeaza de 99,99% sau mai mult.

Exista o serie de modalitati diferite de a obtine informatii despre actualizarea web gazda. Cea mai simpla modalitate de a face acest lucru este citirea recenziilor, insa puteti cere si sfatul cunostintelor care detin site-uri web, pentru a face alegerea cea mai buna.

Alternativ, puteti urmari pur si simplu gazda web cu instrumente de monitorizare a serverului – multe dintre aceste instrumente sunt disponibile gratuit sau cel putin ofera o perioada de proba. Sunt eficiente si foarte usor de utilizat.

Optiuni de actualizare a serverului

Gazdele comune web sunt destul de puternice in aceste zile. Un cont de gazduire comuna ar trebui sa fie suficient pentru a sustine un blog WordPress optimizat in mod corespunzator cu 30.000 pana la 40.000 de vizitatori unici lunar. Daca va asteptati ca site-ul dvs. sa creasca in urmatorii doi sau trei ani, atunci ar trebui sa luati in considerare alegerea unei gazde web cu spatiu necesar pentru a creste. Prin crestere, vreau sa spun ca este capabil sa va ofere planuri mai bune. Acestea ar putea fi actualizari de la gazduire partajata la un server virtual privat (VPS) sau dedicat pentru o putere de procesare mai mare, capacitate de memorie, stocare pe disc si, eventual, functii de securitate imbunatatite.

Domenii suplimentare de adaugare

Numele de domenii sunt ieftine – atat de ieftine, de fapt, incat este adesea greu sa rezistam sa nu mai detinem mai mult de unul. Asadar, este important ca furnizorul de hosting sa va ofere posibilitatea de adauga si alte domenii. Pentru a acomoda aceste domenii suplimentare, este nevoie de spatiu suplimentar de gazduire. Acesta este motivul pentru care este important sa aveti un cont de gazduire web care sa permita adaugarea de domenii multiple.

Politica de rambursare si perioada de incercare gratuita

  • Daca alegeti sa anulati planul dvs. de gazduire in perioada de proba, compania ofera o garantie completa de returnare a banilor?
  • Care este politica de rambursare a companiei de gazduire dupa incheierea perioadei de proba?
  • Exista taxe de anulare sau taxe suplimentare?

Pentru aceste intrebari este important sa aveti raspunsuri, atunci cand vine vorba despre alegerea furnizorului de hosting.

0 Shares
You May Also Like