Internet marketing group buy – avantajele cumpararii in grup

0 Shares
0
0
0

Ati descoperit marile site-uri  de cumparare de genul Groupon, insa considerati ca si dumneavoastra puteti avea propriul site de cumparare de grup in care puteti promova propriile produse sau servicii?

In ciuda laudarii ample acordate grupurilor mari de cumparare Groupon, BuyWithMe, LivingSocial, Jasmere de  catre proprietarii de afaceri care au vazut o crestere a vanzarilor, povestile de groaza despre tranzactii au fost gresite. Exista, de asemenea, faptul ca proprietarii de afaceri trebuie de obicei sa renunte la un procent de 50% din veniturile lor brute catre site-ul de cumparare a grupului, odata ce o afacere trece.

Cel mai bun exemplu este Internet marketing group buy unde obtii instant accesul la peste 80 de instrumente SEO folosite de cei mai renumiti experti din intreaga lume, la cel mai bun pret posibil.

O alta idee este sa incercati sa utilizati una dintre numeroasele solutii de cupoane de grup disponibile sub modelul de eticheta alba si furnizor de servicii de aplicatii. Companiile precum ChompOn, AnalogAnalytics, Group Commerce, NimbleCommerce, AtCost, Deal Current si PoweredByTippr se adreseaza tuturor companiilor interesate sa prezinte oferte locale si cupoane de grup pe propriul site sau domeniu.

In plus fata de utilizarea serviciilor acestor companii pentru a crea o legatura directa intre afacerea dvs. si clientii dvs., avand propriul dvs. site de cumparare de grup va permite sa pastrati mai mult din veniturile afacerii. Veti obtine, de asemenea, materiale de pregatire si materiale de formare care va sustin cunostintele si intelegerea cumpararii in grup.

Alte avantaje in utilizarea tehnologiei cu eticheta alba si a serviciilor pentru cumpararea de grup includ: posibilitatea de a genera venituri suplimentare oferindu-va promovarea tranzactiilor de la parteneri si altii catre clientii dvs., posibilitatea sa activati si dezactivati programul si sa evitati contractele de exclusivitate impuse de Groupon si concurentii acestora, ajustati ofertele pe baza indicatorilor-cheie de performanta, toate disponibile in timp real, obtinerea de persoane pentru a va inscrie pentru tranzactiile dvs. (spre deosebire de cele ale lui Groupon), care va permite sa capturati si sa cultivati singuri consumul.

Locurile traditionale de tranzactionare zilnica percep pana la 50% din banii pe care cineva ii plateste pentru cuponul sau afacerea dvs., in timp ce furnizorii de etichete albe platesc mult mai putin. Luati ChompOn, de exemplu. Acest furnizor plateste 15% din veniturile brute generate prin utilizarea tehnologiei si scade rata de crestere a volumului. PoweredByTippr ofera doua configuratii de stabilire a preturilor pentru solutia cu cupon de grup cu eticheta alba: preturile Pro si Enterprise.

PoweredByTippr Pro va costa afacerea dvs. intre 6 si 10% din venitul brut si nu include niciun continut educational sau suport dedicat. Pe de alta parte, produsul Enterprise include suport, management de cont, training pentru vanzatori si multe altele. Veti plati mai mult, bineinteles, in functie de volumul vanzarilor pe care le efectuati prin platforma.

Nu va ganditi pentru o secunda ca cumparaturile de grup sau cupoanele de grup sunt doar o nebunie. Importanta acestora pentru dezvoltarea afacerii personale poate fi considerabila daca reusiti sa faceti lucrurile asa cum trebuie.

0 Shares
You May Also Like