Cum alegi un sistem de alarma?

0 Shares
0
0
0

Doriti sa alegeti un sistem de alarma de pe Shopu.ro pentru locuinta sau pentru afacerea dvs. insa nu aveti prea multe cunostinte despre aceste sisteme? In urmatoarele randuri ale articolului veti putea descoperi cativa factori importanti pe care este necesar sa ii luati in considerare pentru a face cea mai buna alegere.

Monitorizarea

Monitorizarea se afla in centrul fiecarui sistem de alarma. Va mentine in siguranta in caz de urgenta si va asigura ca locuinta dvs. este intotdeauna protejata. Dar nu toate conexiunile de monitorizare sunt create egale. Exista trei tipuri de metode de monitorizare a securitatii pe care doriti sa le luati in considerare:

Unele metode de monitorizare sunt mai susceptibile de a fi manipulate, deci veti dori sa luati in considerare aceasta decizie. Alt lucru pe care trebuie sa-l ganditi este locatia dvs.: daca locuiti intr-o zona rurala fara acoperire de semnal, o linie fixa ​​ar putea fi singura optiune.

Si daca aveti de gand sa adaugati functii de automatizare acasa, veti avea nevoie de o conexiune de banda larga sau celulara.

Instalarea

Unul dintre cele mai importante lucruri de luat in considerare atunci cand alegeti un sistem de alarma de acasa este procesul de instalare.

Cu instalarea DIY, aveti control complet. Voi decideti unde se duc senzorii si dispozitivele si cum sa faceti totul impreuna. Cele mai multe sisteme de instalare DIY sunt wireless si simplu de instalat, luand de la patruzeci de minute la cateva ore, astfel incat sa nu intampinati probleme

Daca va decideti cu privire la instalarea profesionala, pregatiti-va sa va odihniti si sa va relaxati. Cu instalarea profesionala, un tehnician are grija de intregul proces.

El va evalua aspectul locuintei dvs., va amplasa senzori si dispozitive in locatii optime si va aborda orice intrebari sau probleme. Si veti avea asigurarea suplimentara ca totul a fost facut bine

Tehnologie

Functiile de automatizare a locuintei va ofera confort si control suplimentar. Puteti face practic orice, inclusiv pornirea si oprirea luminilor, blocarea si deblocarea usilor si reglarea temperaturii cu telefonul, tableta si computerul.

Cele mai multe sisteme de securitate avansate din punct de vedere tehnologic se vor conecta, de asemenea, cu aplicatiile Nest, Alexa si If This Then (IFTTT), printre altele, pentru a va oferi mai mult control asupra casei dvs.

Daca doriti sa adaugati aceste tipuri de caracteristici la domiciliu, va trebui sa achizitionati un pachet de nivel superior.

Sau puteti incepe cu un plan de baza si actualizati pachetul de-a lungul drumului. Daca va ganditi sa faceti upgrade pe termen lung, asigurati-va ca sistemul de securitate pe care il alegeti are toate posibilitatile pe care le-ati putea dori in viitor.

Caracteristicile si pretul pachetului

Pachetul pe care il selectati va depinde de nevoile dvs. specifice si ar trebui sa luati in considerare si ceea ce ati putea dori in viitor. Inainte de a lua o decizie finala, aruncati o privire asupra a ceea ce compania ofera in general in ceea ce priveste pachetele, in cazul in care doriti sa adaugati sau sa actualizati caracteristicile in timp.

Achizitionarea unui sistem de alarma este o investitie mare. Cand studiati diferite optiuni de tarifare, tineti cont de cele cinci taxe comune: taxa lunara, taxa de activare, taxa de serviciu, taxa de relocare si taxa de anulare.

Aceste taxe variaza in functie de companie si pachet, astfel incat este posibil sa doriti sa creati o foaie de calcul care sa urmareasca diferentele dintre fiecare marca.

0 Shares
You May Also Like