Cum atrag noii provideri de hosting clientii?

0 Shares
0
0
0

Este foarte important de precizat faptul ca mediul online se schimba foarte des, asa ca si serviciile de Gazduire Web – Gazduire Enterprise se schimba foarte des, iar aceste servicii de web hosting trebuie sa se adapteze mereu necesitatilor consumatorului.

De regula, providerii de hosting care sunt la inceput de drum, au calitatea de reseller hosting, cel putin pana in momentul in care reusesc sa obtina un profit suficient de mare astfel incat sa isi permita sa achizitioneze cele mai bune echipamente pentru a le oferi consumatorilor cele mai bune servicii de gazduire web.

La fel ca si in cazul oricarei afaceri aflate la inceput, si in cazul reseller hosting-ului, este nevoie de un plan de marketing strategic extrem de bine pus la punct.

Va trebui sa te intrebi cum poti sa fii cel mai eficient provider pentru un client, deasemenea va trebui sa te intrebi cum poti sa pastrezi in permanenta legatura cu clientii tai astfel incat acestia sa devina clienti fideli, sau va trebui iarasi sa te intrebi cum poti sa convingi clientii sa ramane clientii tai pe o perioada de timp mai indelungata.

Ei bine, nu doar ca trebuie sa iti pui aceste intrebari, ci trebuie sa gasesti cele mai bune raspunsuri pentru aceste intrebari, pentru ca in functie de raspunsurile pe care le poti gasi pentru aceste intrebari, vei putea atrage sau vei putea indeparta potentialii clienti de serviciile pe care vrei sa le oferi.

Va trebui iarasi sa iti stabilesti foarte bine publicul care vei dori sa beneficieze de serviciile tale de reseller hosting. In cazul in care de exemplu, esti un foarte bun web designer, atunci cu siguranta vei cauta clienti care vor avea nevoie de un pachet complet pentru site-ul lor.

Deasemenea, va trebui iarasi sa te gandesti cat mai serios la ce tip de potentiali clienti iti doresti pentru serviciile tale, asa ca vei putea sa oferi servicii de gazduire pentru bloguri, pentru site-uri de prezentare, sau pentru magazine online.

Un alt aspect pe care va trebui sa il privesti cu atentie, va fi referitor la serviciile pe care le vei putea oferii, iar aici putem aminti gazduirea shared, serverele dedicate sau serverele virtuale.

Va trebui iarasi sa te gandesti pentru ce metoda legala vei opta pentru a facture serviciile de hosting, pentru ca trebuie sa functionezi corect din punct de vedere legal.

Ei bine, odata ce ai stabilit toate aceste detalii, cu siguranta vei putea sa te gandesti cat se poate de serios, sa optezi pentru o campanie de marketing, prin intermediul careia sa iti promovezi afacerea, sa promovezi serviciile pe care le poti oferi, si prin care sa atragi cat mai multi clienti.

Vei putea sa postezi articole pe blog, pentru a atrage lumea, vei putea sa te folosesti de retelele de socializare in acest scop, sau vei putea sa optezi pentru diferite alte solutii, iar in acest fel, cu siguranta nu va dura prea mult timp, pana cand proprietarii de site-uri si bloguri, vor apela la tine pentru a le oferii servicii de gazduire web.

0 Shares
You May Also Like