De ce avem nevoie de SEO?

0 Shares
0
0
0

Ce este SEO? Seo inseamna Sarch Engine Optimization. Un expert SEO iti poate „optimiza” site-ul atat pe plan intern cat si extern, astfel incat acesta sa capete un rang mai mare in motoarele de cautare, decat alte site-uri similare. Pur si simplu, SEO este un element-cheie care aduce noi clienti catre afacerea ta.

De exemplu, te afli in concediu in Brasov si ai nevoie de un dentist. Pentru ca nu cunosti pe nimeni in zona si nu stii la cine sa apelezi, poti cauta pe Google pentru „dentist Brasov”. „dentist Brasov” este acum cuvantul tau cheie, iar rezultatele care apar pe prima pagina a rezultatelor in motoarele de cautare sunt cele pe care Google le considera a fi cel mai probabile pentru a-ti satisface nevoia de informare.

Pe de alta parte, daca esti un dentist cu cabinet in Brasov si te afli in cautare de noi pacienti, site-ul tau trebuie sa apara in clasamentul motoarelor de cautare. Deci, ca dentist ai nevoie de un site bine „optimizat” si de serviciile unui expert SEO pentru a te ajuta. La urma urmei, tu esti dentist – nu un expert SEO.

Ideea este ca, daca nu esti pe prima pagina a rezultatelor in motoarele de cautare atunci cand oamenii cauta pentru „dentist Brasov”, atunci este putin probabil ca potentialul client sa te gaseasca vreodata. Deci, este foarte important sa apari printre primele optiuni in rezultatele motoarelor de cautare pentru a prospera.

Scopul principal Google este de a oferi cele mai bune site-uri de potrivire pentru utilizatorii sai. Obiectivul unui expert SEO este de a face ca paginile site-ului tau sa furnizeze cele mai bune informatii, pe care Google sa le poata gasi. Multi designeri web creeaza site-uri mai frumoase, dar nu au nicio idee despre SEO.

Nu este suficient sa ai un site frumos si bine organizat, daca nimeni nu il poate gasi. De fapt, o tehnica buna de SEO este, de cele mai multe ori, mai importanta decat site-ul in sine. Daca nu esti gasit, este ca si cum nu ai exista. Concurenta este acerba in afaceri, chiar daca tu esti mai bun.

Prin urmare, este esential sa intelegem ca SEO este important pentru a aduce noi clienti catre afacerea ta. http://danbradu.com/servicii-seo/ are acces permanent la fluxuri uriase de oameni si te poate ajuta pentru succesul afacerii tale.

SEO este o componenta extrem de importanta, vitala pentru orice site web de afaceri de succes (sau oricare alt site care necesita promovare). Daca doresti ca potentialii clienti sa fie in masura sa te gaseasca, atunci va trebui sa faci tot posibilul ca acest lucru sa se intample, usor si rapid.

Pe scurt, SEO cuprinde toate metodele si tehnicile pe care oamenii le folosesc pentru a-si promova afacerea in mediul online. De asemenea, SEO usureaza munca potentialilor clienti, pentru ca afacerea devine „vizibila”. Nu trebuie sa fii un expert SEO pentru ca site-ul tau sa se bucure de toate aceste beneficii. Exista o intreaga echipa care te poate ajuta.

 
Alte stiri actuale :

1. Cum poti avea succes online?
2. Conceptul seo intre trecut si prezent
3. Cum functioneaza optimizarea seo?
4. Cum puteti evita penalizarea site-ului de catre Google?

0 Shares
You May Also Like