Test schimbare design pentru site bine pozitiont in google

0 Shares
0
0
0

Asa cum am scris si numele acestui articol, detin domeniul prin care oferim solutii profesionale de creare magazine online, realizare magazine virtuale la cheie, gazduire web, etc…

In acest moment (26.04.2012) domeniul este pozitionat pe locul 4 in google.ro pentru cuvintele cheie creare magazin online si creare magazin virtual.

Cuvintele acestea sunt dintr-o nisa care este destul de greu sa ajungi pe o pozitie foarte buna in google si pe langa asta care iti aduce un profit destul de mare avand in vedere ca in ultimii ani in Romania este un trend sa detii o solutie ecommerce daca ai ceva si offline, insa dupa cum imi place mie sa spun “in dragoste, in razboi si in mediul online totul este posibil” m-am hotarat sa ii schimb design-ul.

Mentionez ca site-ul respectiv are la baza cms-ul wordpress peste care am integrat eu o tema special creeata pentru domeniul nostru si are PR2.

Asadar, incepand de astazi (vezi data mai sus) am hotarat sa vedem care va fi efectul schimbarii design-ului pentru un site care este foarte bine poztionat in google.ro, sa vedem daca vom scadea in pozitionare, daca vom urca (ma indoiesc sa fie imediat dupa schimbarea design-ului) sau care vor fi efectele.

O sa va tin la curent cu fiecare schimbare constatata de catre specialistii SEO din Wall Web Solution – .

0 Shares
1 comment
  1. Si pe mine ma intereseaza sa fac acelasi lucru insa mi-e cam teama sa nu o iau in jos. In acest moment domeniul meu (un magazin online de electronice) este pe locul doi pentru doua cuvinte cheie importante.
    Totusi as vrea sa schimb acel design default cu unul mai profesional.

Comments are closed.

You May Also Like