Cum deosebim un detailing auto profesionist ?

0 Shares
0
0
0

Foarte multe persoane au auzit de termenul de detailing auto, dar extrem de putine dintre acestea stiu ce reprezinta acesta. Exista printre aceste persoane si destul multi soferi, acestia fiind oarecum familiarizati cu acest termen.

Sunt si destui dintre acestia care doar au auzit de acest termen. Pentru ca dumneavoastra ca automobilist pasionat nu veti face vreodata detailing, apar bineinteles cateva intrebari firesti.

In primul rand cum puteti deosebi un serviciu de detailing profesionist de unul amator facut doar de mantuiala? In al doilea rand, care sunt standardele concrete pe care trebuie sa le atinga un prestator de asemenea servicii pentru a putea fi inclus in zona profesionista despre detailing auto?

Cand se aduce vorba despre acest termen de detailing auto, spre deosebire de acum doua decenii multe persoane care detin un autoturism se lauda ca stiu despre ce este vorba in detaliu. Intrebarea pe care o repet este aceasta: cum poate un simplu conducator auto sa deosebeasca un serviciu de detailing corect realizat de unul facut neprofesionist?

Cand vine vorba de curatenie, protectie sau revitalizarea unor suprafete, acestia sunt termeni extrem de generali si vagi, iar rezultatele care par foarte bune astazi, pot deveni destul de inselatoare in viitor. Multi dintre dumnevoastra care vorbiti despre detailing nu puteti sa il definiti exact. Daca insa veti citi atent cele scrise in continuare veti putea deosebi fara mare dificultate un serviciu de detailing profesionist de unul amator.

Un detailing interior profesionist se poate face la o spalatorie auto de cartier? Aceste spalatorii sustin la unison ca presteaza o curatenie perfecta a interiorului unui autoturism, numind-o simplu: spalare interioara. In schimb, atelierele de detailing se concentreaza asupra polish-ului, adica lustruirea vopselei, neavand practic concurenta.

Acestea insa neglijeaza foarte mult detailingul interior, nefiind interesate sa se concentreze pe acesta considerandu-l o spalare interioara, care necesita cel mult o dublare a procedurilor.

Este important de stiut cum se executa un detailing interior profesionist, ce echipamente, scule si consumabile sunt necesare pentru a cumpara acest serviciu, sau chiar pentru a-l presta dumnevoastra. Trebuie sa stiti bineinteles ce inseamna aceste proceduri si de ce unele firme sustin ca fac zeci de asemenea proceduri.

Standardele normale ale acestui serviciu le veti vedea in contnuare.  Detailingul profesional nu se poate face doar pe baza bunului simt, cu intentii bune si cu dorinta reala de a servi prompt clientul. Pe langa toate acestea, este absolut necesar ca o firma de detailing interior sa stapaneasca si sa utilizeze cateva domenii esentiale.

In primul rand trebuie sa detina foarte multe cunostinte specifice despre materialele din care este compus interiorul autoturismului. In al doilea rand trebuie sa detina extrem de multe informatii despre echipamentele si sculele necesare unui detailing profesionist. In al treilea rand trebuie sa detina informatii despre produsele chimice potrivite  care vor fi folosite in cazul curatarii interioare a autoturismului.

In al patrulea rand, este obligatoriu sa stapaneasca in intregime procedurile de executie. Fara sa se tina seama dde aceste 4 elemente cheie, pe care se sprijina un serviciu de detailing interior profesionist, nu putem vorbi decat despre servicii incomplete sau neprofesioniste.

0 Shares
You May Also Like