Cum economisiti cu paletii din plastic?

4 Shares
0
0
4

Pentru companiile care transporta marfuri, este necesar sa ia in calcul in ce transporta aceste marfuri, daca pot economisi si cum? Pot sa economiseasca daca folosesc paleti din plastic. Iata si de ce economisesc folosind acesti paleti din plastic in urmatoarele randuri.

Ca aspect general, paletii care sunt din material plastic, sunt mai usor de stivuit, mai siguri si mai stabili, iar plasticul este o polipropilena la prima injectie sau din reglanulat, acesta se obtine dupa procesarea deseurilor care se transforma in granule, prin sortarea pe culori, apoi macinare, spalare, aglomerare, extrudare si in final regranulare.

Un alt avantaj al acestor paleti din plastic, este faptul ca plasticul nu se deterioreaza asa de usor, deci creste durata de utilizare, astfel se economiseste destul de mult. Paletii din plastic nu se deterioreaza pentru ca nu absorb umezeala si nu se modifica ca urmare a conditiilor meteorologice.

Un exemplu de paleti cu care orice companie poate economisi sunt paletii EOS din gama Light. Paletii de plastic sunt creati pentru export si respecta standardele europene. Insa numarul de cicluri de utilizare al paletilor EOS este limitat, spre deosebire de paletii BiPP returnabili.

Acesti paleti din plastic sunt comparati cu paletii din lemn, pentru a le evidentia calitatile. Spre deosebire de cei din lemn, nu trebuie tratati in prealabil, pot fi fabricati din material reciclat, deci cu niste costuri mai mici.

Cele doua caracteristici care fac diferenta in privinta ambalajelor si in favoarea paletilor din plastic sunt: diminuarea numarului de produse care se deterioreaza si numarul mare de cicluri de utilizare.

Compania Schoeller Allibert asigura paleti de calitate ireprosabila, care respecta standardele de calitate, ofera paleti din plastic foarte durabili in timp si ii comercializeaza la diferite dimensiuni, conform cerintelor oricarui client.

Paletii din plastic sunt prezenti in magazine si toate hypermarketurile pentru ca sunt ambalaje simple cu care se poate depozita marfa, constituind un sprijin decisiv in manipularea, transportul si depozitarea oricaror produse. Paletii din plastic sunt mult mai usori, iar cei stivuibili fac si economie de spatiu.

Deci si economie de resurse financiare, dar iata si o economie de spatiu, prin folosirea acestor paleti din plastic. Sunt folositi in industrie, comert, logistica. Paletii sunt folsiti pentru motostivuitoare si pentru sistemele automate de stivuire manuala.

Daca au aceasta durata de utilizare lunga se vor reduce in consecinta costurile logistice si va creste profitabilitatea transportului. Pentru calitate permanenta, paletii din plastic sunt testati frecvent. Paletii sunt din materiale plastice reutilizate prin tehnologii de deformare plastica.

In concluzie, economisiti cu siguranta daca investiti in paletii din plastic, deci achizitionati aceste produse folosite din ce in ce mai mult ca cele mai indicate ambalaje prin toate calitatile pe care vi le-am prezentat mai sus. Gama variata de paleti din plastic este asigurata de numeroasele companii producatoare de ambalaje, intr-o piata in plina dezvoltare, folositi pentru export in aceeasi masura ca pentru distribuirea pe piata interna, in conditii de siguranta maxima si economie de spatiu si cel mai important de resurse financiare.

4 Shares
You May Also Like