Cum functioneaza schimbul standard de turbo?

0 Shares
0
0
0

Un  turbo standard de schimb este inlocuirea identica a unei piese de schimb deja detinute de client. In acest caz, acestea sunt turbocompresoare care maresc puterea si eficienta unui motor diesel sau pe benzina.

Aceasta parte ramane fragila, este adesea una dintre partile care arata primele slabiciuni sub capota ta. Dar exista mai multe posibilitati de a  repara un turbo sau de a-ti schimba turbo. Fie o reparatie cu un CHRA de inlocuire, fie o noua achizitie sau reconditionari turbine Cluj pentru a economisi costurile de reparatie.

Cum functioneaza schimbul standard de turbo?

Principiul  schimbului standard  este ca trimiti  turbo-ul  defect la atelierele de reconditionari turbine din Cluj. In schimb, ti se trimite o piesa reconditionata echivalenta care iti poate inlocui vechiul turbo.

Schimbul standard face posibila reducerea costului inlocuirii unui  turbo  cu o reducere de 30% pana la 50% in comparatie cu pretul unui  turbocompresor nou. In cele din urma,  schimbul standard  necesita materii prime mai putin costisitoare, consuma mai putina energie si genereaza mai putine deseuri decat fabricarea de noi turbosuflante.

Daca  turbo-ul tau  are doar cateva piese deteriorate, il poti trimite la  schimb standard  fie printr-un mecanic, fie demontand singur turbo-ul. Poti gasi oricand un service partener pentru a facilita alegerea unui profesionist.

Odata ce turbo a fost primit, se reconditioneaza turbocompresorul. Se inspecteaza turbo pentru a testa calitatea pieselor turbocompresorului. Odata ce piesele uzate au fost detectate, se efectueaza reparatiile si inlocuirile necesare pentru a-ti trimite un turbo conform.

Adesea, elementele din otel si fonta pot fi refolosite fiind mai putin supuse uzurii. Inlocuirea se refera in principal la piese din cauciuc, plastic si electronice, dar nu este intotdeauna cazul. Inainte de a fi trimis, turbo-ul tau este supus unor noi teste de calitate si este complet curatat. Turbo-urile din schimburile standard  trebuie sa iti garanteze o functionare ca noua.

Este important sa comanzi o referinta precisa pentru  schimbul standard  pentru a avea o corespondenta intre turbo-ul tau vechi si turbo-ul reconditionat. Daca inainte de a comanda ai cea mai mica indoiala cu privire la referinta, poti contacta telefonic expertii din Cluj.

Pentru a rezuma  schimbul standard:

  • Aceeasi fiabilitate ca o piesa noua
  • O garantie similara cu o piesa noua
  • O economie de 30 pana la 50% din costuri
  • Este important sa returnezi partea veche
  • In cazul unui vehicul iesit din garantie, aceasta este modalitatea ideala de a inlocui un turbo defect.

Repararea unui turbo cu un CHRA

CHRA  face  parte din turbo, cartusul central  turbo. Aceasta piesa este situata in interiorul carcasei turbo. CHRA se roteste in centrul  turbo de  fiecare data cand motorul cupleaza turbocompresorul si trece gazele de esapament. Acesta este un turbo aproape complet, pur si simplu nu contine turbina, actuatorul si compresorul.

Aceasta parte este cea mai stresata parte a turbo-ului tau, motiv pentru care este prima care se defecteaza. Dar este si cel mai usor de inlocuit. Poti gasi usor modelele CHRA  care sunt compatibile cu multe modele de vehicule.

De asemenea, nu uita sa comanzi kiturile de etansare adaptate la referinta ta turbo.

0 Shares
You May Also Like