Cum gasim pompe submersibile puturi 4 toli?

0 Shares
0
0
0

Puțurile forate fie ele pentru uz casnic, fie pentru uz industrial presupun folosirea unui produs comun care să ajute cât mai mult la extragerea apei.

Acestea, dacă sunt personalizate pentru fiecare puț sau fântână în parte, cum ar fi spre exemplu pompe submersibile puturi 4 ( cifra 4 facând referire la inchi sau la toli), sunt uneori dificil de ales, dată fiind multitudinea de factori ce pot influența alegerea.

În acest sens, pentru a face mai ușor procesul de alegere a unor pompe submersibile puturi 4, am apelat la pompe-submersibile.com.ro pentru a ne îndruma cu privire la pompele recomandate în aceste cazuri. Concluzia? Pompe submersibile puțuri 4 toli de la Tricomserv.

Aflând așadar ce produs ne este necesar, am mers mai departe pentru a vedea o parte din specificații și din datele tehnice, astfel încât să avem o imagine completă cu privire la produsele pe care le vom folosi.

Gama de pompe submersibile puturi 4 de la Tricomserv este una ce prezintă operare ușoară a lichidului pe care îl pompează. Atunci când facem referire la pompe submersibile pentru puturi de 4 în mod automat conștientizăm și necesitatea folosirii unor pompe submersibile destinate numai și numai domeniului apelor curate.

Aceste ape nu prezintă particule de altă natură, nu sunt contaminate și nu conțin substanțe care ar putea afecta caracterul neutru din punct de vedere chimic și biologic.

Aceste pompe pot avea un număr de porniri- opriri pe oră de 20, iar acest lucru trebuie să constituie un punct de interes deoarece garantarea pompei se face raportat la acest lucru și nu la numărul de ore de funcționare a unei pompe submersibile puțuri 4. temperatura lichidului este condiționată până la valoare de 30 de grade, iar montajul pompei se face numai în poziție verticală.

Materialul din care sunt executate aceste pompe submersibile puțuri 4 este majoritar inoxul. Axul pompelor și al motorului, carcasa pompei și a motorului, cuplajul dar și distanțierii sunt din inox.

Acest lucru este avantajos datorită faptului că inoxul nu interacționează în mod defavorabil cu apa, nu oxidează, ceea ce conduce către o durată mai mare de folosire a acestor pompe submersibile puturi 4 și mai puține intervenții la nivel de funcționare defectuoasă a acestora.

Chiar și așa, în ciuda unor materiale foarte performante din care sunt executate aceste pompe, ele au disponibile și kit-uri ce conțin piese de schimb în eventualitatea în car acestea sunt necesare.Aceste pompe fac parte din categoria pompelor multietajate ce pot fi folosite în siguranță până la adâncimi de imersie de circa 150 m.

Acest lucru este deosebit de avantajos, mai ales în condițiile în care pânza freatică se află la o adâncime mai mare.Aceste pompe submersibile puturi 4 pot fi găsite la cele mai accesibile prețuri în magazinul online  .

Aici găsiți o gamă largă de produse, dar și anumite accesorii care s-ar putea dovedi a fi utile pe durata exploatării și a utilizării acestor produse, precum prelungitoarele sau cablurile de prelungire. În aceste condiții nu are rost să vă pierdeți timpul căutând pe internet informații sau produse inutile. Alegeți cu încredere aceste pompe astfel încât munca dumneavoastră să poată avea rezultate vizibile.

0 Shares
You May Also Like