Cum iti ingrijesti fratele mai mic?

0 Shares
0
0
0

Fratele meu mai mic a avut multa vreme o suzeta din gama de suzete Dr. Brown’s.

Acestea sunt gandite si create de un dentist pediatru, Dr. John Davis, pentru a ajuta la minimizarea presiunii palatale. Astfel, existenta acestor presiuni pot crea, uneori, probleme dentare, cum ar fi muscatura incrucisata.

Dr. Davis a stabilit ca presiunea palatala ar putea fi redusa prin crearea unui canal de aer in suzeta care reduce aspiratia, insa se raspandeste in afara suzetei atunci cand aceasta este folosita. Acest canal activ, pantentat Suction-Free Air Channel, se deschide cand bebelusul foloseste suzeta.

Stiai aceste lucruri? Altfel, Dr. Brown’s ofera un sistem complet de hranire pentru copii, un sistem care include singurul biberon total ventilat, fara vid. Deoarece biberoanele Dr. Brown’s sunt complet ventilate, au nevoie de o tetina unica.

Alte biberoane au vid in interior, lucru ce retine curgerea lichidului si din cauza vidului tetinele acestor biberoane au de obicei o gaura foarte mare. Folosind o astfel de tetina pe un biberon Dr. Brown’s poate duce in hranirea prea rapida a bebelusului, putandu-se ineca.

Obiectivul Dr. Brown’s este sa ofere cele mai bune produse disponibile realizate cu ajutorul tehnologiei, indiferent daca hranesti copilul cu formula de lapte ori cu lapte de san. Ofera calitate pentru rezultate de durata.

Asa cum il inveti pe cel mic, asa va fi cam toata viata. Este important ca primii pasi pe care ii face pe drumul acesta sa fie unii sanatosi. Obiceiurile se schimba greu si se schimba cu suferinta si uneori stari de spirit nu foarte bune.

Tocmai de aceea, ca si frate mai mare, atunci cand parintii nu sunt prim preajma, este cazul sa inveti copilul despre alimentatie corecta, confort, incredere si sa ii oferi principii de viata solide.

Am fost atenta la comportamentul parintilor mei fata de fratele meu mai mic si astfel mi-am dat seama cata dragoste si grija investeste practic un om pentru cresterea si dezvoltarea altuia. Am inteles cat de importanta este familia.

Si am invatat sa imi iubesc parintii si mai mult pentru un alt infinit de motive. Tu ai un frate mai mic? Ii oferi atentia si grija de care are nevoie?

0 Shares
You May Also Like