Cum iti poti corecta nasul?

0 Shares
0
0
0

In aceasta perioada, in care perioada in care imaginea conteaza extrem de mult, este evident faptul ca fiecare persoana isi doreste sa arate impecabil, si sa aiba mereu cea mai adecvata tinuta.

Totul porneste insa de la aspectul fizic, si cu siguranta nimeni nu este perfect, asa ca anumite persoane de exemplu nu sunt multumite de felul in care arata nasul lor, motiv pentru care cauta cele mai eficiente solutii pentru a-si corecta nasul.

In acest caz, in ajutorul persoanelor care nu sunt multumite de nasul lor, sau pentru persoanele care isi doresc diferite alte operatii estetice, poate veni dr Renert, pentru ca el este specializat in chirurgia estetica.

Ei bine, privind modelarea nasului, aceasta in termeni de specialitate are denumirea de rinoplastie, si reprezinta un procedeu chirurgical, prin care aspectul nasului poate sa fie imbunatatit.

Rinoplastia se efectueaza cu scopul de a atinge anumite obiective estetice, dar si pentru refacerea unui nas traumatizat, sau de ce nu, pentru oferirea unui aspect de intinerire a chipului.

Interventia chirurgicala pentru rinoplastie poate sa fie asociata cu septoplastia, care este o corectie de deviatie de sept, pentru a imbunatati si respiratia.

Si daca tot discutam aici despre corectarea nasului, trebuie mentionat faptul ca rinoplastia este ideala pentru acele persoane care au nasul prea mare in comparatie cu fata. Deasemenea, pentru persoanele care daca sunt private din fata, ofera imaginea unui nas prea lung si cu nari prea mari, poate sa fie cea mai buna solutie rinoplastia, pentru a-si corecta nasul.

In cazul persoanelor care au varful nasului prea sus sau prea jos, in cazul persoanelor care au forma nasului neregulata, sau in cazul persoanelor care au nasul deformat dupa un accident rutier, rinoplastia poate reprezenta cea mai buna solutie.

Mai intai de toate, persoanele care isi doresc o asemenea interventie chirurgicala, trebuie sa se programeze pentru o consultatie, acolo unde ii vor explica medicului specialist si cum isi doresc ca pe viitor sa arate nasul lor.

La randul sau, medicul specialist le va explica viitorilor pacienti toate modificarile care vor fi aduse nasului pentru ca acesta sa rate impecabil, iar viitorii pacienti vor primi o serie clara de instructiuni, privind alimentatia, fumatul sau administrarea unor medicamente.

Mai apoi, dupa ce se va trece la treaba, interventia chirurgicala de acest gen, va dura aproximativ o ora, iar interventia chirurgicala poate sa fie efectuata fie sub o anestezie generala, fie sub o anestezie locala, insa tipul anesteziei va fi stabilit in timpul consultatiei.

Odata ce se termina si operatia de rinoplastie, trebuie mentionat faptul ca trebuie tinut capul intr-o pozitie elevata, iar edemul si contuzia de sub ochi se vor accentua in primele doua – trei zile de dupa operatie.

In acest caz, vor trebui aplicate comprese reci de apa de mai multe ori pe zi. Dupa aproximativ trei – patru zile, coloratia reziduala temporara va putea sa fie mascata prin machiaj, iar edemul din zona nasului incetul cu incetul se va retrage.

Persoanele care isi doresc o asemenea operatie estetica, vor putea insa sa primeasca mult mai multe informatii in timpul consultatiei, informatii oferite direct de catre medicul specialist.

0 Shares
You May Also Like