Cum obtii un dormitor nou in 10 minute?

0 Shares
0
0
0

Probabil sunt sanse mari sa obtii un dormitor nou prin jocuri de loterie sau fel de fel de concursuri cu premii. Dar exista si alte solutii. Cu totii ne plictisim la un moment dat de decorul incaperilor si simtim nevoia de o schimbare, de un aer proaspat, de o mobila noua, de un alt model de covor, de o alta structurare a camerei sau chiar de o alta nuanta pe perete.

Insa aceste lucruri le poti obtine cu eforturi financiare ceva mai mari, dar si cu un efort fizic considerabil. Exista o solutie simpla si rapida care va aduce o alta nota dormitorului si te vei putea bucura de un nou decor: paturile decorative.

O nota proaspata, un obiect nou cumparat si asezat intr-o camera iti poate da energie pe tot parcursul zilei sau chiar te poate binedispune dupa o zi incarcata cu multa treaba.

Investitia in lucruri mici poate produce rezultate mari, iar uneori aceste rezultate pot fi mai frumoase decat cele produse de achizitionarea unor lucruri de dimensiuni mari. Se spune ca esentele tari se tin in sticlute mici.

Asta se poate intampla si daca te gandesti la achizitionarea unor paturi decorative pentru dormitorul tau. Atunci cand iti doresti sa oferi un decor nou, alegerea unor paturi decorative va fi o solutie simpla, cu costuri financiare reduse si cu rezultate imediate.

Alaturi de paturile decorative se pot achizitiona chiar si perne decorative pentru dormitor. Acestea se pot asorta cu paturile si pot contribui la un aspect mai placut al dormitorului peste zi.

Insa nu este suficient ca pernele si paturile decorative sa se asorteze intre ele. Alegerile cromatice, alegerea modelului sau a texturii trebuie sa respecte si celelalte elemente de decor. O intentie buna poate aduce rezultate proaste daca nu se urmaresc cateva reguli ale bunului gust legate de decorare.

Aceste elemente trebuie sa se armonizeze reciproc din toate punctele de vedere cu celelalte elemente, iar rezultatul final sa fie unul satisfacator. Pentru mai multe idei descopera colectia de articole decorative de la Behrens si transforma dormitorul intr-o noua incapere!

0 Shares
You May Also Like