Cum poti prelungi durata de viata a usilor si a ferestrelor termopan?

0 Shares
0
0
0

In situatia in care tocmai ce ti-ai terminat de construit casa, cu siguranta trebuie sa o echipezi cat mai rapid cu usi si cu ferestre, pentru ca apoi sa te poti apuca de finisajele interioare si exterioare, dupa care te vei putea muta in casa noua.

Ei bine, in ceea ce priveste usile si ferestrele, tinand cont de faptul ca discutam despre o casa noua, cu siguranta vei cauta mai multe firme termopane Bucuresti, pentru a vedea de unde poti cumpara cele mai ieftine usi si ferestre termopane.

Chiar si in cazul in care locuiesti la bloc, sau in cazul in care locuiesti la casa si ai usi si ferestre cu tamplaria din lemn, poti opta pentru o schimbare a acestora cu usi si ferestre termopane, care sunt de o calitate superioara.

Usile si ferestrele termopane au un aspect mult mai elegant decat usile si ferestrele cu tamplaria din lemn, si au o durata de viata mai indelungata decat acestea.

Trebuie precizat si ca usile si ferestrele termopane izoleaza foarte bine si termic si fonic, asa ca acesta este un alt motiv pentru care este important sa le cumperi.

Mai mult decat atat, te vei putea ocupa personal de prelungirea duratei de viata a usilor si a ferestrelor termopane, asa ca mai intai de toate ar trebui sa te ocupi de intretinerea corespunzatoare a sticlei termopan. Aceasta din fericire nu are nevoie de ingrijire speciala, ci se poate curata cu solutie pentru curatat geamuri si cu o laveta din bumbac. Acest proces este unul foarte simplu dar si foarte important.

Apoi, trebuie precizat faptul ca pentru a te putea bucura o perioada cat mai indelungata de usile si de ferestrele termopane, va trebui sa te preocupe foarte mult si intretinerea corespunzatoare a garniturilor.

Aceste garnituri reprezinta o piesa importanta din angrenaj, si trebuie sa fie mereu unse pentru a functiona la capacitate maxima. Se pot gasi la diferite matazine solutii pentru intretinerea garniturilor, insa acestea nu sunt de fiecare data necesare. Este insa foarte important ca la o anumita perioada de timp, atunci cand acestea se taseaza si se macina, garniturile trebuie sa fie inlocuite.

In cazul in care garniturile nu sunt schimbate la timp, sunetul si frigul vor reusi sa patrunda destul de usor on interiorul locuintei, si vor crea acel efect de condens pe care cu siguranta nu si-l doreste nimeni.

Ungerea feroneriei reprezinta deasemenea un alt aspect de care te poti ocupa personal, iar in acest scop vei putea sa folosesti uleiul de motor, vaselina normala sau chiar si vaselina siliconica. Ori de cate ori este nevoie, va trebui sa te ocupi de ungerea feroneriei, iar astfel usile si ferestrele tale termopane vor avea o durata de viata indelungata.

Ei bine, usile si ferestrele termopane sunt extrem de importante pentru o locuinta, asa ca daca te vei ocupa personal de intretinerea acestora, cu siguranta ele vor avea o durata de viata chiar de numarul zecilor de ani.

0 Shares
You May Also Like