Cum puteti decora copacii cu luminile nete?

0 Shares
0
0
0

In perioada de dinaintea Craciunului, in fiecare casa este o mare agitatie. Toata lumea isi doreste ca dupa ce curatenia este finalizata, sa se apuce de impodobit bradul, dar si de realizarea decorarii interiorului si exteriorului locuintei.

Cei care locuiesc la casa si care au o gradina cu plante de exemplu si cu arbusti, pot folosi instalatii luminoase nete, pentru a decora chiar si arbustii, iar astfel curtea lor va fi una magica pe perioada sarbatorilor de iarna.

Datorita usurintei de instalare, multi decoratori apeleaza la lumini nete pentru a crea copaci si coloane invelite usor, precum si tufe.

Exista chiar si dimensiuni diferite ale luminilor nete – denumite adesea lumini de infasurare a trunchiului sau invelise pentru coloane – disponibile pentru a infasura o varietate de dimensiuni ale trunchiului si ale coloanelor.

Consultati referintele rapide de mai jos pentru care lumina sau invelisul net este cel mai bun pentru a crea lumini de vis in functie de dimensiunea arborelui dvs.

Sfat: pentru a determina circumferinta trunchiului dvs. de copac, infasurati un sir in jurul trunchiului in cea mai larga sectiune si taiati sirul in punctul in care se intalnesc cele doua capete.

Apoi asezati bucata de sfoara plana si masurati-o cu o banda de masurare, acest lucru va va oferi circumferinta trunchiului de copac!

Invelisuri de trunchi de copac

Invelisurile tipice ale trunchiului masoara 2″x6″ si 2″x8″ si sunt dimensiunea perfecta pentru infasurarea copacilor mici.

Daca copacii tai sunt cu putin peste 2″ in jurul valorii, ajusteaza-ti invelisul trunchiului astfel incat decalajul dintre fiecare margine sa fie in partea din spate cu partea din spate a arborelui si sa asigure fiecare parte cu o sau sarma care se potriveste cu culoarea sarmei luminilor tale.

Lumini nete pentru trunchiuri de copaci

Luminile nete masoara de obicei 4″ x 6″ si pot fi utilizate ca lumini de trunchi de copac pentru trunchiuri cu o latime mai mare de 2 ‘. Daca doriti ca copacii inveliti cu lumina sa fie si mai stralucitori sau vazuti de la distanta, luminile nete pot fi infasurate de mai multe ori in jurul trunchiurilor de copaci mai mici.

Infasurarea densa a trunchiurilor de copaci este o tehnica obisnuita folosita de decoratorii profesionisti, fie cu faruri de sfoara, fie cu mai multe lumini de plasa.

Invelisuri de coloana

In mod obisnuit, care masoara 6″x12″ sau 6″x15″, infasurarile de coloana pot fi utilizate pentru a lumina rapid si uniform atat coloane rotunde cat si patrate.

Ca urmare a designului lor lung si subtire, invelisurile pe coloana sunt, de asemenea, uneori denumite invelisuri pe panglica si pot fi invartite in jurul tufelor conice si rotunde, in acelasi fel in care s-ar putea infasura o panglica in jurul unui brad de Craciun.

Instalarea de lumina neta nu reprezinta o sarcina dificil de indeplinit, iar aceste instalatii luminoase ofera un aspect minunat de iluminare pentru curte in perioada sarbatorilor de iarna.

Puteti folosi asemenea instalatii luminoase indiferent de tipul arbustilor pe care ii aveti, iar curtea dvs. va arata fabulos pe perioada sarbatorilor de iarna.

0 Shares
You May Also Like