Cum sa imi decorez casa Feng Shui?

0 Shares
0
0
0

Craciunul a devenit un moment foarte stresant al anului pentru multi oameni. Casa Feng Shui poate fi un instrument puternic pentru a crea energie pozitiva si armonioasa.

Asadar ar trebui sa citim anumite sfaturi de baza pentru decorarea feng shui a casei dumneavoastra, pentru a va ajuta sa va bucurati cu adevarat de acest sezon frumos. Si, bineinteles, puteti utiliza sfaturile si pentru a oferi cadouri de Craciun familiilor si prietenilor.

Decorati-va casa cu culori bune de feng shui pentru a imbunatati, precum si pentru a echilibra energia sezonului de Craciun.

Cum ne putem decora casa Feng Shui pentru Craciun?

Asadar, ceea ce trebuie sa faceti in sezonul mai rece este sa aduceti in mediul dvs. energia si culorile elementului foc. Puteti folosi foarte multe lumanari, un semineu bun, lumini stralucitoare de Craciun si  si decoratiunile rosii si aurii de pom de Craciun. De asemenea, puteti cumpara un brad natural sau un brad artificial de la BraziCraciun.net.

Chiar daca folositi culori pentru elementul foc, cum ar fi rosu, violet sau purpuriu puternic,  care sunt, de altfel, foarte recomandabile pentru a incalzi energia casei dvs. in sezonul rece, nu uitati de ideea principala al feng shuiului, ci anume: echilibrul.

Aveti grija sa echilibrati elementul puternic de foc al sezonului de Craciun cu cateva mai reci, cum ar fi albastru (element de apa), argintul sau griul si albul (culorile elementelor metalice). Culorile de apa si metal pot crea un sentiment proaspat, calmant in casa ta, care va echilibra elementul puternic de foc.

Ganditi-va la echilibru si utilizati regulile feng shui pentru a va ajuta sa creati acel echilibru in casa dvs. In acest fel, veti putea evita stresul si lipsa de energie pe care multi o simt in timpul sezonului de Craciun si la inceputul Anului Nou.

casa Feng Shui

Energie pozitiva de Craciun prin decorare casa Feng Shui

Si, bineinteles, pentru ca feng shui este vorba despre energie, cu siguranta se pune foarte mult accentul pe energia reala a plantelor, pornind de la aspectul si simtul lor specific. Plantele sunt intotdeauna excelente pentru o casa sau un birou, deoarece acestea aduc vibratii Chi sau energie in spatiu.

Atata timp cat plantele sunt pastrate sanatoase, sunt plasate in zone bune (precum si in vase colorate placut), puteti fi siguri ca sunt bune feng shui.De asemenea exista plante pentru purificare aerului, deoarece nu exista energie feng shui buna intr-o casa sau birou fara aer curat. Multe plante frumoase se incadreaza in aceasta categorie.

Exista si plante care nu sunt bune pentru feng shui. Aceste plante, datorita formei lor, pot aduce energie nedorita in casa. Planta de cactus este un exemplu clasic, deoarece energia sa este foarte “spinoasa”.

Uneori, planta Sansevieria trifasciata, este si ea considerata o planta care nu aduce energii bune. Cu toate acestea, acest lucru nu este adevarat, deoarece forma sa poate aduce energie feng shui foarte utila atunci cand este nevoie.Aceasta planta are energii puternice de protectie.

In ceea ce priveste pozitionarea plantelor feng shui in casa sau in birou, cele mai bune locuri sunt in zonele bagua care sunt hranite de elementul de lemn al plantei. Estul, sud-estul si sudul sunt zone excelente pentru o casa feng shui .

0 Shares
You May Also Like