Cum sa iti decorezi gradina?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care locuiesti la casa, cu siguranta trebuie sa stai destul de bine la capitolul imaginatie, pentru ca va trebui sa iti amenajezi foarte frumos gradina, asta in primul rand pentru confortul tau si al familiei tale, dar si pentru aspectul estetic care ii va impresiona pe cei care iti vor vedea curtea casei.

Atunci cand te gandesti sa iti amenajezi curtea casei, te poti gandi la doua etape, si anume la inceperea amenajarii partii din spate a curtii, care ar putea deveni un spatiu de relaxare.

Curtea din spatele casei are un mare avantaj, si anume faptul ca pare sa fie o zona izolata si linistita, asa ca poti sa o amenajezi ca si un spatiu de relaxare, asa ca poti sa optezi pentru a amenaja un foisor de exemplu, sau chiar si o casuta de gradina.

Deasemenea, curtea din spatele casei poate sa devina si un loc de socializare, asta in conditiile in care searile iti vei invita prietenii in vizita. Veti putea sta acolo sa va relaxati si sa discutati o multime de chestii.

Daca in curtea din spatele casei ai si cativa copaci, ai putea sa iti instalezi chiar si un hamac urias, care cu siguranta va fi si confortabil si te va ajuta sa iti reincarci bateriile dupa o zi solicitanta.

Tot in aceasta parte a curtii, ai putea alege sa optezi pentru rulouri de gazon, si de ce nu, chiar si pentru plante voluminoase, care iti vor oferi senzatia ca iti petreci timpul intr-o gradina botanica.

Ei bine, cand vine vorba despre amenajarea curtii din fata a casei tale, aici trebuie sa tii cont de faptul ca aceasta curte este primul contact pe care tu sau cei care te viziteaza il au cu locuinta.

Tocmai din acest motiv, ar trebui ca aceasta curte sa fie cat mai ingrijita si sa dispuna de mai multe decoratiuni gradina, iar in acest fel, toti cei care te vor vizita, isi vor face o impresie foarte buna despre casa ta.

Vei putea sa alegi sa iti amenajezi curtea casei in stilul francez, care ii va oferi curtii o eleganta aparte, si un aer sofisticat. Nici ideea de a amenaja curtea din fata intr-un stil rustic nu ar fi una foarte rea, mai ales ca astfel se va transmite caldura si familiaritate.

Vei putea sa optezi pentru tot felul de decoratiuni pentru curte, asa ca in functie de ideile pe care le ai, poti sa gasesti toate decoratiunile care sa iti transforme curtea casei intr-un paradis.

In cazul in care iti place foarte mult stilul vintage, ai putea sa iti amenajezi curtea casei chiar si in acest stil, iar gradina vintage va capata un aspect invechit, unde natura s-a extins foarte mult, in deplina libertate, si nu a fost controlata de om.

Vei putea folosi lemnul, decoratiunile metalice cum ar fi fierul sau alama, dar si caramida, si vei putea opta pentru tot felul de decoratiuni exterioare perfecte pentru a amenaja o gradina.

0 Shares
You May Also Like