Cum se aleg tocurile inalte?

0 Shares
0
0
0

Fashionvogue.ro ne invata cum sa ne alegem tocurile inalte. Aveti o stare proasta? Va recomandam sa va machiat, sa va imbracati frumos si sa purtati tocuri.

Acestea sunt sfaturile psihologilor. Exista si o problema? Tocurile pot sa fie un motiv de stres in mai multe cazuri: pot sa apara durerile de cap si de picioare, rostogolisrile si cazaturile sau chiar luxatiile.

Noi am analizat mai multe situatii si am tras concluzia ca intr-un an din 6 perechi de pantofi cumparate numai una este o achizitie foarte buna. Foarte multe astfel de produse sunt sandale, pantofi sau cizme care arata foarte bine si care au tocuri foarte inalte si se potrivesc perfect in poze.

Acesta poate fi pentru unele persoane un defect profesional, mai ales pentru fashion bloggerite si pentru persoanele care fac fotografii de moda. Insa nu toti traiesc in poze. Pentru a face fotografiile de moda sau cele cu vede pentru diverse reviste femeile alearga mult prin magazine si cara nenumarate sacose si apoi sedinta foto dureaza pana la 10 minute si pantofii ajung sa zaca pe undeva prin garderoba.

De asemenea pot sa fie sedinte care sa tina si pana la 8 ore in care clar vom avea nevoie de tocuri comode, chiar daca sunt mari si de aceea in articolul de fata va oferim mai multe sfaturi pentru a avea pantofi cat mai buni si cat mai comozi indiferent ce lungime au tocurile.

Daca e musai sa aveti tocuri la evenimente insa pana acolo trebuie sa dati piept cu vremea rea sau cu terenurile neprietenoase, puteti s apuneti in poseta un pachetel cu incaltamintea potrivita. Puteti schimba pantofii cand ajungeti si sa lasati pantofii cu care ati venit in garderoba. De asemenea mai puteti face transferul si in masina in cazul in care aveti posibilitatea de a parca aproape si puteti sa folositi si un taxi daca e necesar.

Nu doar o data seara unei purtatoare de tocuri a fost distrusa de inaltimea tocului sau de o strada pavat cu pietre. In cazul in care in primele 5 minute de cand probati o pereche de pantofi cu toc simtiti ca nu va sunt comozi nu va amagiti ca va veti obisnui cu timpul. In general ceea ce nu e confortabil ramane trantit in dulapul de pantofi. Va recomandam sa nu faceti cumparaturi din impuls.

Femeile nu sunt obsedate numai de talie ci si de numarul de la pantofi. Acesta se poate schimba cu varsta si cu greutatea si de aceea va recomandam sa nu fiti incapatanate si sa nu incercati sa mentineti acelasi numar din liceu daca picioarele spun altceva. De aemenea aici se adauga si diferentele de calapod practicate de producatori.

Seara atunci cand aveti picioarele umflate este cel mai bun moment in care sa cumparati pantofii. Cine cumpara pantofi dimineata va descoperi probabil ca nu ii poate cumpara seara. Cumparaturile online sunt si ele minunate dar la pantofi e bine sa si probati.

Tocurile stiletto sunt foarte pretioase dar sunt pentru campioane. Trebuie sa aveti o conditie fizica minunata pentru a rezista 8 ore pe ele.

0 Shares
You May Also Like