Cum se pot edita fisierele audio pe iPhone si iPad?

0 Shares
0
0
0

Apple este unul dintre cei mai renumiti producatori de gadgeturi de pe piata, iar utilizatorii sunt foarte incantati de dispozitivele iPhone si iPad pe care aceasta companie le produce, dar si de laptopurile de la Apple.

Cei mai multi utilizatori insa folosesc dispozitivele mobile, iar aici discutam despre iPhone si iPad (mai multi utilizatori detin iPhone decat iPad). Ei bine, cei care detin asemenea dispozitive, au mereu la indemana casti fara fir, pe care le pot folosi cu scopul de a asculta muzica, pentru a se uita la filme sau la emisiunile preferate. Altii asculta chiar si posturi de radio, si trebuie mentionat faptul ca exista o multime de posibilitati cand vine vorba despre ascultarea posturilor de radio.

Exista insa foarte multi utilizatori care se intreaba daca este posibil sa editeze fisierele audio cu ajutorul unui iPhone sau cu ajutorul unui iPad, iar daca da, cum se poate face acest lucru. Ei bine, cei carora nu le place calitatea audio auzita in castile wireless, au posibilitatea de a descarca din AppStore diferite aplicatii de editare audio pentru iPhone si iPad (iOS).

Va aflati in aceasta situatie? Doriti sa gasiti cea mai buna solutie pentru remedierea acestor probleme? Cautati cele mai bune aplicatii de editare audio pe iPhone si iPad? Ati ajuns in locul potrivit pentru ca in continuare puteti descoperi cateva exemple de asemenea aplicatii, care va pot satisface toate cerintele.

Ferrite Recording Studio

Sa presupunem ca purtati o conversatie pentru un podcast in care mai multe persoane vorbesc in acelasi timp. Trebuie sa inregistrati doua fisiere audio diferite si sa editati ambele fisiere pentru a suna ca si cum ati avea o conversatie. Intregul proces poate parea intimidant, dar studioul de inregistrare Ferrite va permite sa faceti acest lucru cu usurinta.

Ferrite Recording Studio afiseaza fiecare inregistrare cu bara de unda individuala. Puteti adauga muzica de fundal si setati-o sa sune in fundalul conversatiei. Poate trage si edita parti ale inregistrarii si se poate alatura partilor ramase. Puteti adauga chiar si fisiere noi in mijlocul unei inregistrari, ceea ce este de fapt destul de impresionant.

Cu toate acestea, acest fragment de piese nedorite ar fi putut fi implementat si automatizat la o singura atingere, ceea ce pare obositor pe termen lung. Puteti reda sunetul pentru a da o senzatie 3D, ceea ce este o caracteristica interesanta si a luat ceva timp sa va dati seama. Puteti partaja cu usurinta taierea finala peste cloud sau direct pe SoundCloud.

Ferrite este o aplicatie gratuita pentru iPhone si iPad, si cu aceasta beneficiati de functii suplimentare in versiunea cu plata, cum ar fi partajarea fisierelor in diferite formate de fisiere (AAC, M4A, MP3, ALAC, etc.), si puteti chiar sa adaugati etichete in timp ce editati.

TwistedWave Audio Editor

TwistedWave Audio Editor este o aplicatie de procesare a sunetului pentru iPhone. Va permite sa editati fisiere audio si are multe functii suplimentare si efecte precum estomparea, amplificarea si normalizarea.

Aplicatia are un aspect simplu si afiseaza fiecare fisier audio intr-o forma de unda pe care o puteti trage si mari prin ciupire. In afara de taierea, copierea, lipirea si adaugarea de baza, puteti modifica tonul sau viteza unui fragment sau a unui intreg fisier, reverbul poate fi adaugat sau eliminat din clip cu o singura atingere. Intarzierile pot fi crescute sau diminuate. Puteti configura direct un server FTP si va puteti salva fisierele acolo sau puteti alege sa le partajati pe iCloud sau Drive.

TwistedWave Audio Editor este o aplicatie cu plata din magazinul de aplicatii si are toate caracteristicile necesare unui artist vocal pentru editarea sunetului.

Auria Pro

Aceasta aplicatie este un mixer digital mobil pentru toate nevoile dvs. de editare audio si postproductie. Cand deschideti aplicatia dupa ce ati platit 50 USD pentru aceasta, veti descoperi o serie de butoane si cadrane care pot fi setate la diferite fisiere MIDI. Puteti adauga pana la 24 de inregistrari simultane cu hardware compatibil.

Veti obtine instrumente de fixare flexibile pentru a permite conectarea la evenimente, cum ar fi: cursor, bare, ritmuri si multe altele. Auria Pro este o aplicatie cu plata si are toate solutiile pentru editare si postproductie audio.

0 Shares
You May Also Like