Cum va puteti inregistra apelurile telefonice?

0 Shares
0
0
0

Inregistrarea apelurilor este o caracteristica pe care aproape toata lumea o doreste pe telefoanele lor, dar din anumite motive, producatorii de telefoane Android nu au adoptat inca aceasta caracteristica.

Din fericire, proprietarii de dispozitive Android pot incerca de asemenea, sutele de aplicatii disponibile din Play Store, care pot fi instalate pe un telefon Huawei, Samsung, Sony, etc. Dar, avand in vedere volumul mare de aplicatii disponibile, poate fi un pic confuz de facut o alegere.

Acesta este motivul pentru care am decis sa vorbim despre unele dintre cele mai bune aplicatii de inregistrare a apelurilor disponibile pentru Android astazi. Este posibil sa recunosti cateva dintre aceste nume, dar ne-am asigurat sa includem cateva exemple, care speram sa va fie de mare ajutor.

  1. Smart Voice Recorder

Desi aceasta aplicatie nu se numeste in mod specific inregistrator vocal, este totusi o aplicatie la indemana pentru a inregistra apelurile telefonice. Recorderul vocal inteligent serveste ca o aplicatie memo vocala, dar va permite de asemenea, sa alegeti intre microfon sau apel telefonic ca surse audio, permitandu-va sa inregistrati apelurile telefonice perfect.

Cea mai buna parte in ceea ce priveste aceasta aplicatie, este ca poate functiona chiar si atunci cand afisajul este oprit, ceea ce poate fi util in unele cazuri. Aceasta aplicatie va permite de asemenea, sa alegeti dintr-un microfon extern, care este atasat separat la smartphone-ul dvs. In ceea ce priveste functiile, aceasta aplicatie este bine acoperita. Interfata de utilizator este usor de navigat, in timp ce inregistrarile dvs. mai vechi sunt salvate in siguranta in aplicatie.

Smart Voice Recorder se poate descarca gratuit pentru Android si vine cu reclame. Nu exista achizitii in aplicatie. Lista de aplicatii mentioneaza ca aveti nevoie de un dispozitiv care sa ruleze Android 4.1 sau o versiune ulterioara pentru a rula aceasta aplicatie.

  1. Call Recorder – ACR

Aceasta este una dintre primele aplicatii care apare atunci cand cautati o aplicatie de inregistrare a apelurilor si cu un motiv intemeiat. ACR a fost lansata de mult timp, construindu-si un nume bun. Dezvoltatorii au modificat modificarile ulterioare, inclusiv in ceea ce priveste interfata de utilizator generala.

Fiecare apel este inregistrat automat in timp ce functia este activata si puteti alege chiar sa sincronizati contactele cu aplicatia pentru a deschide inregistrari folosind nume de contact.

O alta caracteristica utila a ACR este capacitatea sa de a sterge automat inregistrari mai vechi care pot fi irelevante pentru dvs. Cu toate acestea, aceasta caracteristica poate fi de asemenea dezactivata. Dupa cum va asteptati, aplicatia are si o versiune Pro, care include suport pentru stocarea in cloud a fisierelor dvs., inclusiv la servicii precum Dropbox, Google Drive s.a.m.d.

Mai mult, clientii pot alege de asemenea sa protejeze parola cu fiecare inregistrare a apelurilor pe care o considera sensibila. Dezvoltatorii aplicatiei recomanda sa nu se foloseasca ACR impreuna cu o alta aplicatie de inregistrare a apelurilor, deoarece poate cauza probleme in functionalitate.

Call Recorder ACR este disponibila pentru descarcarea gratuita de pe Play Store si vine cu reclame si achizitii in aplicatie. Avand in vedere popularitatea acestei aplicatii, este sigur sa spunem ca aceasta este una dintre cele mai bune aplicatii de inregistrare a apelurilor, si poate fi instalata pe orice telefon Huawei, Sony, Nokia, Samsung, etc.

  1. HD Auto Call Recorder

Aceasta este o aplicatie simpla, dar eficienta pentru inregistrarea apelurilor, care vine cu o gama larga de functii. Pe langa inregistrarea oricarui apel primit sau efectuat, aplicatia va poate permite de asemenea sa va aranjati toate fisierele in ordinea dorita. Mai mult, din moment ce se sincronizeaza cu contactele dvs., puteti vedea de asemenea numele dvs. de contact langa fiecare inregistrare salvata.

Pagina cu setari va permite sa modificati locul in care sunt salvate inregistrarile. Din pacate, aplicatia nu pare sa aiba o facilitate de transfer microSD, astfel incat spatiul de stocare intern al telefonului dvs. va trebui sa fie cat mai mare. Utilizatorii primesc functii precum protectia prin parola pentru inregistrarile lor, care este o caracteristica pe care fiecare aplicatie de inregistrare a apelurilor trebuie sa o aiba.

Aceasta aplicatie este complet gratuita pentru a fi descarcata de pe Play Store si vine cu reclame. Nu exista cumparaturi in aplicatie, ceea ce inseamna ca ar trebui sa va puteti bucura de toate caracteristicile acestei aplicatii fara a cheltui niciun ban.

0 Shares
You May Also Like