De ce ajung telefoanele Motorola in service?

0 Shares
0
0
0

Dupa cum bine stim cu totii, smartphone-ul este dispozitivul pe care il folosim pentru a comunica cu persoanele dragi. In trecut, foloseam cu totii telefoanele mobile pentru a efectua/receptiona apeluri telefonice si pentru a expedia/receptiona SMS-uri.

Acum insa, telefoanele mobile inteligente sunt foarte performante, ne ofera posibilitatea de a instala diferite aplicatii in functie de preferinte. Exista si foarte multi producatori de smartphone-uri, iar optiunile sunt foarte multe privind marca si modelul de telefon pe care sa il alegem.

Cu toate acestea, multe persoane prefera brandurile care au o mare vechime pe piata, iar Motorola este unul dintre acestea. Acest producator care isi are sediul central in orasul american Chicago, este prezent pe piata inca de pe vremea in care oamenii foloseau telefoanele mobile cu butoane.

Chiar daca telefoanele inteligente ale zilelor noastre sunt atat de performante, dispozitivele Motorola de acum ajung mult mai repede in service in comparatie cu telefoanele mobile clasice Motorola. Veti descoperi in continuare cateva motive datorita carora, telefoanele acestui brand ajung in service in zilele noastre.

  1. Au ecranul spart

Dupa cum probabil bine stiti, cele mai multe telefoane care ajung intr-un service gsm, au ecranul spart, si necesita o inlocuire ecran Motorola. Sa nu credeti insa ca toate acestea se intampla datorita faptului ca telefoanele Motorola nu au ecrane de calitate buna.

Utilizatorii sunt foarte neglijenti. Acestia nu iau in considerare faptul ca display-ul mare al telefoului se poate fisura sau sparge rapid daca este scapat pe jos, sau daca este lovit de un obiect tare.

Se recomanda aplicarea unui gram de protectie pentru ecranul telefonului Mototola, iar in aceste conditii, o astfel de defectiune poate fi prevenita.

  1. Nu functioneaza touchscreen-ul

Exista situatii in care touchscreen-ul telefonului nu functioneaza datorita faptului ca telefonul a suferit un soc mecanic. Cel mai probabil, in aceste conditii, este necesara inlocuirea componentei respective.

Exista situatii in care insa touchscreen-ul telefonului nu functioneaza daca este uleios sau patat, iar utilizatorii ar trebui sa stie acest lucru, si sa foloseasca telefonul doar in momentul in care sunt curati pe maini.

In alte situatii, touchscreen-ul telefonului nu functioneaza din cauza unor erori software. Unii utilizatori incearca diferite trucuri care le pot fi de mare ajutor (restart, sau actualizarea telefonului sau resetarea pentru a-l aduce la setarile din fabrica).

Daca insa problema persista, in mod evident ultima solutie pe care o au la dispozitie utilizatorii, este aceea de a-si duce dispozitivele in service pentru inlocuire touchscreen Motorola.

  1. Defectiuni cauzate de contactul cu lichide

Se stie faptul ca smartphone-urile de ultima generatie sunt rezistente la apa si praf. Cu toate acestea insa, exista multe situatii in care smartphone-urile sunt scapate in apa si uitate acolo, iar pe cand realizeaza utilizatorii unde sunt telefoanele si le scot din apa, acestea nu mai functioneaza.

Unii in schimb, si-au scapat telefoanele in alte lichide, iar rezultatul este acelasi: telefonul nu mai functioneaza. In aceste conditii, mai intai de toate trebuie indepartata bateria telefonului (daca este detasabila), si cartela acestuia, si cardul de memorie (daca exista).

Trebuie lasat cateva ore bune telefonul sa se usuce, dupa care se poate pune cartela la loc si bateria. Daca telefonul functioneaza, atunci problema nu a fost grava. Daca insa problema persista iar telefonul nu functioneaza, atunci cu siguranta utilizatorii nu mai au altceva de facut decat sa isi duca dispozitivul intr-un service gsm.

Intr-un astfel de service lucreaza doar experti in reparatii telefoane, iar acestia vor constata rapid daca problema poate fi remediata, vor stii si care sunt costurile, si daca mai este rentabila reparatia telefonului, sau daca este mai indicata achizitia unui alt telefon.

0 Shares
You May Also Like