De ce ar trebui sa profiti de avantajele unui termostat inteligent?

0 Shares
0
0
0

Cu  termostatul It500  poti mereu sigur ca ai de partea ta tehnologia dorita in privinta termostatelor inteligente pentru orice tip de locuinta.

Nu trebuie sa cauti prea mult timp un termostat potrivit pentru centrala ta sau pentru aparatul de aer conditionat pe care il ai. Un astfel de termostat este intotdeauna o solutie foarte buna pentru ca te ajuta sa controlezi totul chiar si in absenta ta din casa, atunci cand esti plecat la serviciu sau in vacanta intr-o alta tara.

Un termostat inteligent pe care si l-ar dori multi utilizatori este cel denumit Ecobee 3, acesta fiind un concurent serios pentru Nest. Acesta include si un ecran tactil care seamana cu cel al unui smartphone. Ecranul respectiv face usor de accesat orice optiune a termostatului, doar cu cateva atingeri ale utilizatorului.

El vine la pachet cu un singur senzor, acesta putand fi amplasat in orice parte a casei tale. Utilizatorul poate cumpara pana la 32 de senzori in plus pentru a controla cat mai bine ceea ce se petrece in casa in privinta incalzirii sau pastrarii unei temperaturi optime prin intermediul unui aparat de aer conditionat.

Termostatul inteligent Ecobee 3 are multe avantaje care il fac un competitor de temut pe piata de profil. Senzorul cu care el este dotat in pachetul de baza permite monitorizarea gradului de ocupare din casa ta, adica poate simti atunci cand cineva a parasit locuinta la un moment dat.

In asemena situatii, caldura este redusa destul de mult, insa daca afara este prea frig si apa poate ingheta in reteaua de incalzire, termostatul respectiv va controla intregul proces cu atentie si va ajuta la evitarea unor astfel de situatii neplacute pentru orice locuinta.

O aplicatie pentru mobil va ajuta pe oricine sa controleze cu usurinta tot ce se intampla in casa, inclusiv atunci cand oamenii sunt plecati din cladirea respectiva.

Luand in calcul conditiile de afara si profilul energetic al casei tale, termostatul inteligent Ecobee 3 va ajusta temperatura interioara cu valoarea necesara pentru a permite economisirea de energie si pentru a asigura locuitorilor acelasi confort cu care ei sunt obisnuiti.

E bine de stiut ca Ecobee 3 consuma destul de multa energie, iar instalarea lui este mai greu de facut de catre oricine. Un alt model de termostat este Honeywell Wi-Fi Smart Thermostat. El are marele avantaj de a nu fi prea scump, in comparatie cu alte modele de pe piata.

Acesta poate invata cum sa controleze temperatura ambientala in mod automat, totul fiind facut pe baza informatiilor pe care termostatul le aduna de la utilizator si setarile pe care acesta le face in mod manual in fiecare zi pentru a regla temperatura ambientala.

Termostatul poate fi controlat in mod eficient cu ajutorul unui gadget cu sistem de operare Android sau chiar iOS. In plus, costurile de operare a aparatului de aer conditionat sunt reduse si ele datorita reducerii umiditatii din interior si pastrarii unui mediu ambiant placut si confortabil in fiecare zi.

0 Shares
You May Also Like