De ce e bine sa iti cureti fosa septica

0 Shares
0
0
0

Atunci cand esti din capitala si ai nevoie de servicii de curatare fose septice cauta vidanjare Bucuresti si ia legatura cu profesionistii. Daca nu intelegi de ce e bine sa faci asta iti oferim toate informatiile de care ai nevoie.

Valoarea proprietatii: Daca decideti sa va vindeti proprietatea, o inspectie a rezervorului dvs. septic ar putea dezvalui probleme care indica faptul ca sistemul nu a fost mentinut de ani de zile. Ca urmare, ati putea pierde o vanzare potentiala. Este posibil sa vi se solicite sa  reduceti pretul solicitat sau sa vi se solicite sa inlocuiti sistemul.

Imaginea generala

Daca nu reusiti sa curatati in mod regulat rezervorul, namolurile si malurile incep sa se taseze, sa fie grele si sa creasca in volum pana cand nu mai este suficient spatiu pentru ca efluentul sa existe si sa-si faca treaba. Ca urmare, excrementele solide intra in sistemul de scurgere de fiecare data cand apa intra in rezervorul dvs. septic.

Daca solidele au voie sa depaseasca in acest fel campurile de scurgere, acestea pot duce la aglomerari sau la defectarea capacitatii campului de a procesa corect apele uzate. Deseurile solide nu ar trebui sa paraseasca niciodata rezervorul in acest fel. Acestea ar trebui sa ramana stocate pana cand aveti rezervorul curatat de o companie profesionala de curatare septica.

Deoarece cele mai multe rezervoare sunt proiectate sa detina doar de trei ani deseurile, se recomanda sa va ganditi pentru curatarea rezervoarelor septice dupa trei ani de utilizare. Daca va folositi in mod obisnuit locuinta pentru intalniri mari, aruncati des gunoiul la chiuveta sau suspectati o problema, se recomanda curatarea mai frecventa a recipientului septic.

In cazul in care rezervorul dvs. septic are nevoie de curatare sau de intretinere, accesati linkul de mai sus, luati legatura cu compania si vom veni pentru o inspectie sau pentru vidanjare.

In timp ce rezervoarele septice pot fi departe de gandurile zilnice ale unui rezident, acestea necesita o intretinere pentru a evita consecintele negative pentru instalatiile dvs. sanitare. Cea mai importanta practica de intretinere este aceea de a programa o inspectie periodica si curatarea rezervoarelor septice. Cu ajutorul unei companii de servicii septice de varf, cum ar fi serviciul de vidanjare fosa septical, va puteti relaxa cand va ganditi la fosa septica.

Iata o scurta descriere a problemelor potentiale care pot rezulta dintr-un rezervor necuratat:

Cand stratul de namol devine prea ridicat in interiorul rezervorului dvs. septic, acesta creeaza un blocaj in instalatiile sanitare. Deseurile noi nu pot ajunge in rezervor, si chiar si canalizarile vechi pot incepe sa-si faca drumul in directia gresita.

Fara o curatare a rezervoarelor septice, aceste canale ar putea sa se scurga prin gurile de scurgere si toalete, sa va contamineze locuinta si sa faca instalatiile din casa inutilizabile.

Atunci cand sistemul septic nu-si poate termina ciclul, reziduurile de canalizare si deseurile de bacterii se vor transfera adesea in campul de scurgere.

Nu numai ca va perturba solul, necesitand reparatii viitoare, dar apa contaminata poate pune probleme serioase sanatatii umane. Cu putina ploaie, particulele pot fi cu usurinta transportate catre rauri sau surse de apa locale, provocand boala.

0 Shares
You May Also Like