De ce este important sa folosesti ambalaje personalizate?

0 Shares
0
0
0

Desi calitatea produselor este fara indoiala importanta pentru afacerile care vor sa aiba clienti pe termen lung si vor sa se distinga de concurenta, nu poti nega influenta ambalajelor bune.

Investitia in ambalarea personalizata pentru o afacere mica este un element esential pentru a  marca brandul si pentru a il diferentia de concurenta, pentru a transmite plus valoare si pentru a atrage noi clienti.

De aceea se recomanda apelarea la servicii de print cutii de carton, de cea mai buna calitate, astfel incat clientii sa vada ca te-ai preocupat inclusiv de modul in care ambalajul arata.

Fie ca ai un magazin fizic, lucrezi in intregime electronic sau utilizezi ambele variante, ambalajele personalizate pentru produse te vor ajuta extrem de mult.

Economii de bani pentru cutii

Cand vine vorba de transport, exista mai multe cutii din care poti alege. Cu toate acestea, este posibil ca aceste cutii sa nu aiba dimensiunea corespunzatoare pentru produsul tau.

In acest proces, sfarsesti prin a pierde bani pe cutii care sunt prea mari si materiale de ambalare suplimentare necesare pentru a pastra produsul in siguranta. Cu o cutie personalizata pentru produsele vandute, economisesti, avand in acelasi timp o potrivire perfecta a ambalajului.

Sporirea vanzarilor

Ambalajul ales face o multime de lucruri pentru compania ta, contribuind la vanzarile pe care le faci, prin imbunatatirea atractivitatii generale a companiei. Atunci cand ambalajul pare atractiv, oamenii au mai multe sanse sa faca achizitii repetate si comenzi succesive.

Pe de alta parte, ambalajele slabe pot duce la scaderi drastice ale vanzarilor, deoarece nu este nimic care sa faca produsul atragator pentru un cumparator. Chiar daca produsul in sine nu se schimba, schimbarea cutiei sau a pungii in care este vandut poate duce la raspunsuri diferite ale clientilor.

Creeaza constientizarea marcii

Orice cutie sau punga va trece pe la mai multe persoane diferite in procesul de livrare, indiferent daca acesta este personalul serviciului postal sau persoanele care observa o cutie in timp ce merg pe jos printr-un centru comercial.

Cantitatea exacta de expunere va varia in functie de calea de livrare si de utilizarea de catre client a cutiei, dar exista inca un potential extins in afisarea logo-ului marcii tale cu ajutorul afisajului de pe ambalaj.

Ambalajul personalizat face, de asemenea, ca produsul sa para mai personal. Cutiile si pungile simple nu pot realiza acest lucru. Personalizarea designului cutiei, in plus fata de dimensiune, este o strategie inteligenta – si nu costa atat de mult cum crezi.

Tinand cont de toate aceste aspecte, cu ajutorul unor cutii personalizate pentru produsele comercializate, vei atrage in mod pozitiv atentia asupra ta si vei reusi sa te delimitezi de concurenta in timp record.

Nu este deloc greu sa alegi ambalajul potrivit conform cu tipul de produs pe care il vinzi, iar daca intampini probleme in sensul acesta tot ce trebuie sa faci este sa soliciti ajutorul din partea companiei care se ocupa de personalizare. Specialistii din firmele de printuri stiu exact cum sa puna elementele de branding pe ambalaje pentru ca rezultatele sa fie cele dorite.

0 Shares
You May Also Like