De ce este indicat sa va promovati afacerea cu panouri afisare?

0 Shares
0
0
0

In zilele noastre, promovarea produselor in mediul offline a ajuns la un alt nivel, astfel ca marile companii nu mai folosesc bannere sau afise tiparite in acest sens, ci isi indreapta atentia spre panouri afisare digitale. Aceste panouri afisare digitale, vin cu o serie importanta de avantaje, iar in urmatoarele randuri vom prezenta cateva dintre acestea:

  1. Afisaje luminoase

Poate cel mai mare avantaj al publicitatii cu LED-uri este capacitatea sa de atragere a atentiei, astfel ca aceste panouri afisare sunt perfecte pentru orice tip de eveniment, de la festivaluri pana la targuri pana la evenimente, la colegiu, etc.

Din cauza afisajului luminos si dinamic, trecatorii sunt mult mai susceptibili sa se opreasca si sa preia mesajul tau. In comparatie cu panourile de afisaj traditionale cu cateva becuri traditionale, puteti vedea cum cineva este mult mai interesat sa descopere continutul atunci cand este afisat pe un ecran luminos si viu. Ecranele LED mobile ofera o flexibilitate din ce in ce mai mare cu publicitatea.

  1. Oportunitati unice de continut

Ecranele de publicitate cu LED-uri prezinta oportunitati unice de continut video, prin faptul ca puteti afisa continut specific la orele specificate. Pe parcursul zilei, puteti amesteca mesaje; de exemplu, in calitate de operator de restaurante, puteti afisa o reclama specifica in ore de var. In mod esential, puteti livra multe anunturi diferite la multe intervale de timp diferite, transmitand informatii unice catre audiente unice. Oportunitatile bogate de continut fac placile de afisare cu LED-uri perfecte pentru o comercializare eficienta a marcii.

  1. Control complet al mesajului livrat

Cand sponsorizati un eveniment folosind panouri afisare digitale, aveti un control complet asupra mesajului dvs. Daca detineti o afacere de tip magazin de exemplu, puteti atrage cumparatorii prin trafic si impuls cu oferte flash si reduceri pe termen scurt. Ecranele cu LED sunt minunate la captarea acelor cumparatori cu amanuntul, care altfel ar putea sa treaca chiar pe langa magazinul dvs. fara sa-l observe.

  1. Intretinere scazuta si durabilitate ridicata

Panourile digitale necesita o intretinere scazuta si sunt foarte rezistente la daune. Panourile traditionale, pe de alta parte, prezinta vinil care este usor de deteriorat si corpuri de lumina care necesita intretinere constanta. Cand le comparati pe cele doua, este usor sa vedeti cat de mari sunt diferentele.

  1. Publicati anunturi sensibile la timp

Termenul de livrare pentru o reclama tiparita este de cel putin sase saptamani. Pentru majoritatea companiilor de francize de restaurante, este si mai lung. Dar semnalizarea digitala este conectata la internet, ceea ce inseamna ca reclamele proaspete pot fi difuzate la fel de usor ca o postare pe retelele de socializare. Inseamna, de asemenea ca avand la dispozitie asemenea panouri afisare:

Puteti rula fluxuri de socializare, vreme, postari pe blog – orice puteti rula pe un site web.

Puteti difuza anunturi locale si extrem de relevante.

  1. Noua creativitate este ieftina

In comparatie cu semnalizarea traditionala de tiparire, este mult mai putin costisitor sa dezvoltati si sa difuzati reclame noi pentru ecrane digitale. Acest lucru inseamna ca puteti derula campanii de marketing locale mai directionate. Planul dvs. digital de marketing poate lua in calcul si evenimente locale. De exemplu, puteti crea doua anunturi in functie de rezultatul unui joc de fotbal local si apoi puteti rula anuntul relevant.

  1. Puteti difuza anunturi relevante in functie de ora zilei sau de ziua saptamanii

In timpul micului dejun daca sunteti franciza de restaurant, de exemplu puteti prezenta oferta pentru pranz. In mod alternativ, daca aveti o franciza de imbracaminte cu amanuntul, este posibil sa difuzati anunturi cu echipamente de ploaie in zilele ploioase si ochelari de soare pe cele insorite.

  1. Puteti testa si itera tactica de marketing

Deoarece puteti sa afisati si sa eliminati diferite reclame cu un singur buton, puteti fi extrem de eficient in testarea mesajelor de marketing care functioneaza cel mai bine. In timp, va puteti perfectiona strategia de marketing digital in consecinta.

  1. Reduce costul de administrare

Semnalizarea digitala poate fi costisitoare de instalat, dar veti economisi bani pe termen lung prin reducerea costurilor de imprimare si administrare. Ca o cheltuiala unica, echipamentul de semnalizare digitala este in general considerat o investitie de capital si iese dintr-un buget de operatiuni si nu din bugetul dvs. de marketing. Si mai bine, nu exista costuri de tiparire.

  1. Semnalizarea digitala va permite sa folositi un videoclip

Videoclipul este mult mai captivant decat fotografiile. Semnalizarea digitala va permite sa folositi puterea hipnotizanta a videoclipului pentru a obtine atentia clientilor. Chiar si animatii simple, cum ar fi efectele de pauza si zoom pe lucrari de arta, ofera o experienta mai interesanta pentru spectatori.

Acestea sunt asadar doar 10 dintre cele mai importante beneficii de care va puteti bucura in conditiile in care optati pentru promovarea afacerii dvs., prin intermediul unor panouri afisare.

0 Shares
You May Also Like