De ce este mai bine sa angajati o companie SEO?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand aveti nevoie sa promovati si sa faceti publicitate pentru site-ul vostru, va ganditi sa angajati o companie SEO indiferent de costuri optimizare seo. In afara de serviciile de optimizare, veti cumpara si anii de experienta a respectivei companii alese.

Scopul este sa ajungeti pe primele locuri din prima pagina a motoarelor de cautare, si nu puteti face acest lucru decat daca apelati la o companie specializata pentru a pozitiona site-ul cat mai bine, pentru imbunatatiri ale acestuia.

Este o forma de marketing, dar nu se compara cu marketingul din alte domenii din multe puncte de vedere, iar din punct de vedere financiar sunt costuri chiar mai mici. Costurile unei campanii SEO depind de bugetul fiecarei firme, in sensul ca respectivele firme pot alege pachetele speciale oferite de companiile care furnizeaza servicii de SEO.

Nu se poate vorbi de o ignorare a optimizarii prin SEO pentru ca motoarele de cautare sunt folosite pentru a cauta informatii, produse si servicii, deci afacerile castiga trafic in urma optimizarii site-urilor.

Dar fiecare afacere are unicitate si propriile nevoi, de aceea pachetele SEO vor fi adaptate acestor nevoi pentru un progres permanent. Prin urmare, au aparut pachete SEO personalizate, adica au costuri care se incadreaza in bugetul oricarei companii.

Ce poate fi mai indicat, decat sa existe costuri pentru serviciile de care are nevoie respectiva firma? O companie profesionista de SEO se asigura ca rezultatele sunt cele platite, si nu oricare promisiuni. In ceea ce priveste un pachet SEO personalizat, costurile includ marimea, complexitatea, starea initiala a site-ului si numarul de cuvinte cheie folosite in procesul de optimizare.

De exemplu, un pachet numit Basic este ideal pentru optimizarea de expresii de minim 2-3 cuvinte cheie, iar in pachet sunt incluse urmatoarele: analiza si identificarea cuvintelor cheie, raportul initial de SEO, optimizarea OnPage, optimizarea OffPAge, XML sitemap generation & submission, suport e-mail & telefon.

Un al doilea pachet este numit Advanced, ideal pentru companii care au buget limitat, dar au ca obiectiv o pozitionare buna in motoarele de cautare. La obiectivele pachetului Basic se adauga optimizarea social media (SMO). Iar cel mai mare pachet este numit Premium, ideal pentru companiile care doresc o expunere mare, pachetul continand si crearea sau promovarea de bloguri, optimizarea Google Maps si crearea de continut.

In achizitionarea unui pachet corespunzator nevoilor individuale ale oricarei firme, este indicat sa fie consultat un specialist SEO, care va recomanda pachetul potrivit, va fi foarte corect, stabilind de comun acord cu solicitantul serviciile cele mai adecvate.

In concluzie, este necesara angajarea sau un tip de contract de colaborare cu o companie SEO pentru ca optimizarea ar trebui prestata permanent, ca pozitionarea in motoarele de cautare sa fie urmarita in continuu, iar in asemenea cazuri, se ofera discounturi avantajoase, astfel colaborarea trebuie mentinuta si va da cele mai bune rezultate, asigurand o crestere a business-ului respectiv, iar investitia in costuri va fi foarte rapid recuperata. SEO ramane o baza de imbunatatire a oricarui site din mediul virtual.

0 Shares
You May Also Like