De ce fac fetele videochat?

0 Shares
0
0
0

Locurile de munca din videochat sunt din ce in ce mai des cautate de catre tinerele absolvente de liceu si nu numai, care viseaza la jobul perfect, asa ca in cele ce urmeaza vom descoperi cateva dintre motivele pentru care foarte multe fete isi doresc o colaborare videochat.

Asadar, in primul rand trebuie sa mentionam faptul ca desi toata lumea privea la inceput cu indoiala acesta activitate, videochatul este legal in Romania, si este reglementat de Legea 196/2003 ulterior modificata si completata prin legea 496/2004.

Legea 196/2003 ulterior modificata si completata prin legea 496/2004 ne arata foarte clar faptul ca videochatul nu este nici prostitutie si nici pornografie sau altceva interzis.

Ce inseamna acest lucru? Ei bine, prin aceasta lege se poate demonstra simplu si usor faptul ca fetele care fac videochat nu fac nimic rusinos, nu incalca legea, si isi castiga existenta intr-un fel cat se poate de cinstit.

Veniturile foarte mari pe care le castiga fetele din aceasta activitate reprezinta unul dintre cele mai importante motive pentru care din ce in ce mai multe fete viseaza la o colaborare videochat. Este firesc ca fetele sa viseze la un asemenea loc de munca in conditiile in care un model de videochat castiga mai mult decat un medic foarte bun sau decat un avocat, etc.

Inca din prima luna de activitate, modelele ajung sa castige mai multi bani decat media salariilor din Romania. O fata care face videochat, in ca din prima luna poate castiga mai mult de 1500 de dolari. Apoi, odata cu trecerea timpului, dupa ce vor acumula experienta, fetele din videochat vor ajunge sa castige din ce in ce mai multi bani.

Fireste, banii nu pica din cer, iar fetele trebuie sa munceasca pentru acesti bani, insa vestea buna este ca vor fi platite pe masura, iar salariile le vor primi la timp, si fara penalizari, amenzi, sau alte surprize negative, precum in alte domenii de activitate.

Un alt motiv pentru care fetele isi indreapta atentia spre videochat, este acela ca locurile de munca din acest domeniu de activitate le ofera posibiliatea de a avea un program de lucru flexibil.

Ce inseamna acest lucru? Ei bine, fetele au posibilitatea de a opta pentru un program part time sau pentru un program full time, in functie de posibilitatile fiecareia. Fetele care aleg sa lucreze cu program full time, pentru a castiga bani multi din aceasta activitate, isi pot alege tura preferata de lucru.

Ele pot lucra de exemplu seara, de la ora 22:00 si pana dimineata la ora 6:00, sau de la ora 6:00 dimineata si pana la ora 14:00, alte fete aleg sa lucreze de la ora 14:00 si pana la ora 10 seara. Acesta este doar un exemplu, pentru a intelege ca si in aceasta activitate, exista program de lucru, doar ca modelele isi pot alege tura preferata in care sa lucreze.

De preferat ar fi ca fetele care lucreaza in acest domeniu, sa lucreze cate 8 ore pe zi, de luni pana vineri, pentru a putea castiga salarii foarte mari.

Un alt motiv pentru care foarte multe fete isi indreapta atentia spre locurile de munca din videochat, este acela ca in acest domeniu de activitate nu este necesara experienta. Fireste, cu cat experienta este mai mare, cu atat si fetele vor avea mai mult de castigat si se vor descurca de minune.

In schimb, fetele care nu au experienta beneficiaza de training la locul de munca, iar persoanele care se ocupa de invatarea si indrumarea lor, le vor ajuta ca in cel mai scurt timp sa obtina rezultatele dorite. In plus, fetele beneficiaza si de suport tehnic, iar acest lucru este firesc in conditiile in care lucreaza cu cea mai performanta aparatura de pe piata.

Confidentialitatea este o mare dorinta a modelelor, iar studiourile de videochat le asigura confidentialitatea, astfel ca nici o persoana nu poate afla ca fetele respective fac videochat, fara voia acestora.

Studiourile de videochat colaboreaza doar cu site-uri straine, iar din Romania aceste site-uri nu pot fi accesate, ceea ce inseamna ca nimeni nu poate afla ca fetele respective practica videochatul.

Ei bine, acestea sunt doar cateva dintre cele mai intemeiate motive pentru care foarte multe fete aleg sa isi indrepte atentia spre videochat.

0 Shares
You May Also Like