De ce nu functioneaza touchscreen-ul tabletei?

0 Shares
0
0
0

Odata cu trecerea timpului, pe piata au aparut dispozitive pe care utilizatorii sa le foloseasca pentru a naviga pe internet, pentru a se juca, pentru a asculta muzica sau chiar si pentru a viziona filme online.

Ei bine, din aceasta categorie de dispozitive, cu siguranta fac parte si tabletele. Atunci cand iti vei cumpara o tableta, cel mai bine ar fi sa o alegi de la un producator de top, pentru ca si tabletele, la fel ca si telefoanele mobile inteligente, sunt dispozitive foarte sensibile, care se pot defecta destul de rapid, mai ales daca nu sunt ingrijite in mod corespunzator.

Trebuie insa sa stii atunci cand vrei sa iti cumperi o tableta, ca nu o vei putea utiliza pentru tot restul vietii, sau pentru o perioada de zece ani, insa totusi, te astepti sa te poti folosi de dispozitiv cel putin doi sau trei ani.

Aceste tablete le vei putea cumpara de la magazinele de specialitate de la tine din oras, dar le vei putea cumpara si de la magazinele online, de la reprezentantii operatorilor de telefonie mobila, sau le poti cumpara chiar si second hand, de pe site-urile de anunturi, sau de la casele de amanet.

In cazul in care ai de gand sa iti cumperi o tableta de calitate superioara, cu siguranta aceasta va costa destul de multi bani, si dupa cum am mai spus, o vei alege de la un producator de top. Daca ai de gand sa iti cumperi o tableta mai ieftina, atunci ai sanse foarte mari sa alegi o tableta, care la scurt timp de la achizitionare, va intampina tot felul de probleme de functionare.

O astfel de problema, destul de des intalnita in cazul tabletelor, este aceea in care touchscreen-ul dispozitivului nu mai raspunde la comenzi. Cea mai indicata solutie in acest caz, este aceea de a te duce cu dispozitivul la service, pentru a cumpara un touchscreen tableta.

In cazul in care atunci cand iti cumperi tableta, uiti sa o echipezi cu o folie de protectie pentru ecran, din nailon, sau cu un geam de protectie din sticla, atunci este si normal ca in scurt timp touchscreen-ul dispozitivului sa intamipine anumite probleme de functionare.

Deasemenea ar fi ideal sa optezi si pentru o husa de protectie pentru tableta, astfel ca in momentul in care nu vei utiliza dispozitivul, praful sau murdaria nu se vor putea depune pe ecran.

Un semn cum ca touchscreen-ul tabletei este defect, este acela ca iti vei putea porni tableta in mod normal, ca si pana acum, insa dupa ce o vei deschide, nu o vei mai putea utiliza in scopurile obisnuite, sau cu alte cuvinte, vei porni dispozitivul dar acesta se va misca foarte greu.

De regula, la inceput, va trebui sa apesi de mai multe ori pe o iconita a unei aplicatii, pana in momentul in care comanda va fi preluata, iar in momentul in care touchscreen-ul nu mai functioneaza deloc, oricat ai apasa pe iconitele aparute pe ecran, comenzile nu vor mai fi preluate.

In cazul in care tableta este scapata pe jos, atunci cu siguranta se vor vedea urme ale deteriorarii, iar in acest caz este firesc ca touchscreen-ul sa nu mai functioneze.

Ei bine, in cazul in care tableta ta nu mai functioneaza la capacitate maxima, si are nevoie de un touchscreen nou, atunci cu siguranta va trebui dusa la service, unde specialistii se vor ocupa de reparatia sa.

0 Shares
You May Also Like