De ce sa alegem o piscina din otel inoxidabil?

0 Shares
0
0
0

Foarte multi dintre cei care in ultimii ani au ales o piscina pentru acasa, si-au indreptat atentia spre piscinele din otel inoxidabil, in defavoarea piscinelor din beton. Atunci cand discutam despre piscine din otel inoxidabil, discutam despre piscine metalice ovale si nu numai, care vin cu o serie importanta de beneficii.

In urmatoarele randuri ale acestui articol, vom enumera cateva dintre cele mai importante beneficii pe care o asemenea piscina vi le poate oferi, iar astfel veti intelege de ce este indicat sa alegeti o asemenea piscina.

Piscinele din otel inoxidabil ofera o varietate de avantaje fata de piscinele din beton, in principal pe baza caracteristicilor otelului si a modului in care acesta poate fi utilizat intr-o piscina. Greutatea redusa, rezistenta structurala excelenta si nevoile reduse de intretinere pe termen lung fac din otelul inoxidabil materialul ideal pentru construirea bazinului, spa-ului sau caminului dvs.!

Cand este bine intretinuta, o nava acvatica din otel inoxidabil (bazin, spa sau cada fierbinte) are o rezistenta foarte buna la coroziune si are o calitate estetica durabila. Calitatile puternice si usoare ale otelului il fac alegerea ideala pentru piscine si spa-uri atat pentru instalatiile in pamant, cat si pentru cele de la suprafata pamantului.

Acest lucru inseamna ca puteti avea o piscina din otel inoxidabil instalata pe un nivel superior al cladirii sau casei dumneavoastra, de multe ori fara a fi necesara modificarea suportului structural principal. Acelasi lucru se intampla si pentru o baie de otel cu hidromasaj sau o baie spa!

Greutatea este unul dintre factorii primari care pune bazinele din otel inoxidabil in fata bazinelor de beton. Comparand rezistenta si greutatea totala a piscinelor din otel inoxidabil (sau o cada fierbinte din otel inoxidabil), in pardoseala de calitate superioara, o piscina din otel inoxidabil poate sa aiba o greutate de pana la 300% mai mica decat o piscina din beton similara ca marime.

Datorita scaderii totale a greutatii piscinei, de multe ori aceasta inseamna ca nu va trebui sa faceti modificari majore de suport structural pentru a gazdui o piscina din otel in interiorul sau deasupra unei structuri. Acest lucru va ofera o gama mult mai mare de unde puteti pune o piscina din otel, otel spa sau o baie de otel fierbinte.

Proprietarii de case pot instala bazine de otel pe puntile ridicate. Proprietarii de ambarcatiuni pot instala pe yahturi piscine de otel cu apa calda.

Proprietatile otelului inoxidabil ii confera multe avantaje fata de piscinele de beton traditionale, incluzand usurinta desenelor personalizate si rigiditatea structurala excelenta pe termen lung. Otelul inoxidabil este extrem de potrivit pentru a asigura piscine rezistente la coroziune si cazi fierbinti de lunga durata, cu intretinere redusa.

Materialul nu se delamineaza, nu se descompune, nu se decoloreaza, nu se scurge apa din bazin si cu siguranta nici nu se impune reinnoirea bazinului.

Ei bine, tinand cont de toate aceste detalii, putem spune ca exista suficient de multe motive pentru a alege o piscina din otel inoxidabil in defavoarea uneia din beton.

0 Shares
You May Also Like